reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No to niezły arsenał. A jak u Ciebie z ft3, ft4 i anty tpo?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam problemy z tarczycą jak się okazało jakieś półtora miesiąca temu, ale tsh już mi spadło do 1,0 po eutyroxie 50, tyle tylko, że właśnie wyszło mi podwyższone anty tpo i nie wiem co teraz dalej z tym będzie, za tydzień mam wizytę u lekarza to się może dowiem

Z tym działaniem po owu codziennie to chyba faktycznie jest jakiś przepis na sukces bo widzę, że wielu z Was się tak udało, chyba musimy to wypróbować ;)

Z tym działaniem po owu codziennie to chyba faktycznie jest jakiś przepis na sukces bo widzę, że wielu z Was się tak udało, chyba musimy to wypróbować ;)
Ja od pozytywnego 3 dni codziennie.
Potem jak śluz już gorszy to koniec i przerwa kilka dni więc po owu tak 1dzien a nie 3, te dwa były w domniemane dni owulacji.
Przed owulka po okresie co 2 dni i dla mnie to była masakra, przez pierwsze 10dni spoko ale potem już się meczylismyy (a owulacja ok 19, 20dc).
Jak po owulacji mieliśmy przerwę to przez tydzień żadne z nas o seksie nawet nie pomyślało [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo dobra decyzja :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Decyzja dobra, ale czy skuteczna to sie dopiero przekonamy ;)

Ja od pozytywnego 3 dni codziennie.
Potem jak śluz już gorszy to koniec i przerwa kilka dni więc po owu tak 1dzien a nie 3, te dwa były w domniemane dni owulacji.
Przed owulka po okresie co 2 dni i dla mnie to była masakra, przez pierwsze 10dni spoko ale potem już się meczylismyy (a owulacja ok 19, 20dc).
Jak po owulacji mieliśmy przerwę to przez tydzień żadne z nas o seksie nawet nie pomyślało [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Znam ten bol, z moimi dlugimi cyklami i pozna owulacja przezywam te same "męki" jesli chodzi o przytulanie ci dwa dni...

reklama
Ja też mam problemy z tarczycą jak się okazało jakieś półtora miesiąca temu, ale tsh już mi spadło do 1,0 po eutyroxie 50, tyle tylko, że właśnie wyszło mi podwyższone anty tpo i nie wiem co teraz dalej z tym będzie, za tydzień mam wizytę u lekarza to się może dowiem
Podwyzone to mozesz miec tez hasimoto tak jak ja a to jest zapalenie tarczycy.

Do góry