reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie dzwonilam do pracy do liderki mojej vrupy bo zmiana nocna zaczyna sie o 22:15 czyli tak gdzies przed 23 zadzwonię. Dziewczynom z grupy tylko przekazalam informację zeby szefowej przekazaly ze zadzwonię. To od razu padlo haslo "czyzby pozytywny test?" :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No ale jakie masz klimaty w pracy? Będzie Ok, czy będą na Ciebie „psioczyc”? :)

reklama
No ale jakie masz klimaty w pracy? Będzie Ok, czy będą na Ciebie „psioczyc”? :)
Jedyne co to z racji wielkosci zakladu pracy (ponad 3k osob nawet prawie 4k) to pocztą pantoflową pójdzie informacja i najpozniej pod koniec zmiany wszyscy będą wiedzieć:-) ale czy psioczyc.....raczej nie :-) co najwyzej dup e obrobią między sobą i za tydzien tematu nie będzie :-) jedynie co to beda lac z mojego powrotu do pracy hehe. No bo po dwutygodniowej grypowej elce na jeden dzien do pracy przyszłam hahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja też z winkiem [emoji485]Zdrówko dla nas starających się i już zaciążonych! Żeby szybko zobaczyć lI i żeby brzuchy zdrowo rosły! Cheers!

reklama
Do góry