Jezuuuu gratuluję!!!! Widziałam !!!!!Cxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuuuu gratuluję!!!! Widziałam !!!!!Cxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
20 lipca the best syna urodziłam wtedy !!!Uciekac w ogole nie będę. Tylko sie do lipcowek podepnę. Okolo 20 lipca mi termin wychodzi. A zarazac bede do dnia porodu jesli się uda i nic zlego sie nie wydarzy.
Ja też teraz 2 CS. Czekam na testowanie. Planowana data @ na 21 listopada ale na pewno nie wytrzymam i będę robić wcześniej testTo ja drugi miesiąc starań
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj tak Zniose wszystko. Nawet moge wymiotowac tak jak w poprzedniej ciazy byle by sie pojawily 2 kreski na tescie.Na bank z tabletek ale czego zie nie zrobi dla orzyszlej dzidzi
Ja też teraz 2 CS. Czekam na testowanie. Planowana data @ na 21 listopada ale na pewno nie wytrzymam i będę robić wcześniej test
Haha ja nie wytrzymalam i we wtorek mialam 26dc i byla biel vizira. Dzisiaj juz calkiem wyrazna kreska a mam 28 dc. O w chorobe czyli jutro poczatek 5 tygodnia a 4 pelne skonczone.. A jutro betka z rana.Ja też teraz 2 CS. Czekam na testowanie. Planowana data @ na 21 listopada ale na pewno nie wytrzymam i będę robić wcześniej test
Ja się nie nakręcam. Póki co. O syna rok czasu się starałam. A teraz w poprzednim cyklu niby idealnie trafiliśmy w owulację i co ? I nic...Ja mam za 3 dni termin i obiecałam sobie ze nie bede testować przed ale i tak pewnie nie wytrzymam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mówiłam Ci wtedy że to za szybko [emoji4] i miałam rację [emoji16]Haha ja nie wytrzymalam i we wtorek mialam 26dc i byla biel vizira. Dzisiaj juz calkiem wyrazna kreska a mam 28 dc. O w chorobe czyli jutro poczatek 5 tygodnia a 4 pelne skonczone.. A jutro betka z rana.
Ja się nie nakręcam. Póki co. O syna rok czasu się starałam. A teraz w poprzednim cyklu niby idealnie trafiliśmy w owulację i co ? I nic...
Także co ma być to będzie, chociaż strasznie dziewczynom zazdroszczę dwóch kresek :*
Teraz czekam na wyniki prolaktyny, kiedyś miałam z nią problemy, po bromergonie nie chciała spadać, więc byłam dziś na badaniach żeby skontrolować