Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staramy się :-) w końcu same baby :-)Nadrabiałam zaległości z weekendu i zeszło mi z godzinę żeby to wszystko przeczytać, nieźle
To mogę życzyć spokojnej nocy wszystkim
Ja czasami jak pol dnia nie wchodze to jest tyle stron że mi się często coś przeoczy jakiś post czy coś :-)Ja nadrabiam tylko z dziś i aż mój telefon dostał zajoba szwankuje
A mam pytanie ile twuj pęcherzyk miał?Pierwszy miesiąc jestem na monitoringu. A dziś okazało się że mam owulację, chodź lekarz podejrzewał u mnie cykle bezowulacyjne że względu na PCOS. A tu taka niespodzianka. Dziś mój piękny wyrośnie pęcherzyk pękł i jest szansa
Ja jednak wole myslec ze nie udalo sie a jak uda sie to byc pozytywnie byc zaskoczona.No to moze chociaż Tobie sie udalo :-)
Cyce mnie snowu swędzą i oba ewidentnie większe się zrobily. Ale jest jeden plus, nie przygladam sie objawom od samej owu tylko dopiero teraz. Zawsze cos.