reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nadrabiałam zaległości z weekendu i zeszło mi z godzinę żeby to wszystko przeczytać, nieźle :-D
To mogę życzyć spokojnej nocy wszystkim
Staramy się :-) w końcu same baby :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej hej hej;p

Elodia tym bardziej mi wstyd właśnie. Myśli sobie mój mąż tak właśnie że dostałam co chciałam i nie ma przytulanek
Dziś wizyta chce wiedzieć że wszytko ok
Może dlatego mam takie libido.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć laski :D mnie już zaczyna cycek boleć... Tak jak trzy cykle wstecz. Od owu do @ :/ masakra.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny...u mnie zaczęło sie juz plamienie przed @ wiec kolejny cykl do d...[emoji30]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to moze chociaż Tobie sie udalo :-)

Cyce mnie snowu swędzą i oba ewidentnie większe się zrobily. Ale jest jeden plus, nie przygladam sie objawom od samej owu tylko dopiero teraz. Zawsze cos.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja jednak wole myslec ze nie udalo sie a jak uda sie to byc pozytywnie byc zaskoczona.
Jeszcze 3 dni mamy do tetstowanka:D

Do góry