reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja wlasnie zjadłam cały słoik marynowanych gruszek, Boże było pyszne [emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Masz jeszcze? Wyślij mi :-) pysznie brzmi a gruszki bardzo lubię

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja przez pierwsze kilka cykli tak mialam tzn po owulce od razu radość że na pewno się udało i potem gigantyczna deprecha bo przyszła @. A teraz to mam na odwrót - myślenie, że raczej się nie udało xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Idzie dostac do glowy przez te niepowodzenia:/
Ale ja jutro odbieram wyniki tarczycowe to zobacze czy to nie po czesci nie jest u mnie problem.

Elodia troszkę tak. Nic przy dzieciach nie pomaga. Ja rozumiem remont remontem podziwiam go że wraca zmęczony z budowy i dalej tu robi. Co prawda dziś w pracy nie był bo padało. Wiem że się stara
Że samo się nie zrobi
Ale kurde. Musi w końcu te zrozumieć że dzieci są wspólne. I że też przy nich potrzebuje pomocy. Ciężko to do niego dociera więc zobaczymy;) dziś 3 dzień celibatu;) już widzę że go nosi hahahah

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się decydował na związek i dzieci to miał świadomość że opieką będziecie się dzielić. To już nie te czasy kiedy kobieta ma caly dom i dzieci na głowie :-) może jest zmęczony tym remontem tez....u nas też celibat ale to z powodu sobotniej akcji z telefonem. Chcialabym wytrzymac z celibatem do @ albo pozytywnego testu ale nie wiem czy tyle wytezymam hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie do konca. Tzn jak miesiac przed zajsciwm w ciaze bylam.na usg, to lekarz powiedzial ze mam liczne pecherzyki i nie wyglada to za dobrze. Przepisal mi metformine. Miesiac pozniej bylam juz w ciazy i nie zrobilam zbadal LH i FSH.
Jutro mam wizyte to sie dowiem.jak teraz po tym poronieniu moje jajniczki wygladaja :)

A Ty masz? Jakie leki przyjmujesz?
Tak mam. Wykryl mi we wrzesniu na usg i przepisal leki Siofor 500 i biore 2 razy dziennie. No i odrazu tez zalecil brac ten Ovarin.
A Ty po wizycie daj odrazu znac bo ciekawi mnie co Ci lekarz powie.

reklama
Do góry