reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Było minęło, ale ciężej o dziecko. I jeszcze jak człowiek do tej pory nie wczuwał się w owulacje i tego typu rzeczy to ciężko mi stwierdzić na 100 % kiedy ją mam i z którego jajnika bo czasami kują mnie obydwie strony.

No kochana co Ci już pisałam, popraw koronę i zasuwaj dalej, bo ty silna baba jesteś.

...marzenia mają wielką moc...

Nawet nie wiesz ile mi pomogłas wtedy tymi słowami, jakoś sobie to bardzo do serca wzięłam. Przypomnij mi to raz po raz ;)

reklama
Usmialam sie:)
Tylko szkoda ze to tak nie dziala.

Załączniki

• FB_IMG_1509726988202.jpg
    FB_IMG_1509726988202.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 51
szalejecie!!!!!!!
wystarczy pare h nie zagladac i co sie zastanie... 100 lat za murzynami hehe nie ogarneeee eh

ELODIA widze ze my obie takie niewyzyte ;)) mamy ten sam system choc w tm cyklu starlismy sie dac zolnierzykom po @ odpoczac i zaczelismy przed owu codzien

w tym cyklu tez mi kreska piekna wyszla .szybko sciemniala, no i istny wodospad najplodniejszego S....U od 3 dni ..tylko wczoraj nie bylo jak sie zgrac wiec dzien bez zabawy........
ale co Wam powiem...
nie raz zastanawialam sie czemu czasem przy zblizeniu czuje lekki bol , dyskomfort i nie powiazywalam tego z owulacja, nie wiem czemu .....a teraz kiedy sie tak sobie wnikliwie przygladam to juz wiem co z czym laczyc...przydatne to bardzo

jedna laska napisala tak... kiedy siadasz na stolku i czujesz bol w srodku ..to znaczy ze owulka tuz tuz albo juz ... mam takie odczucie :D:D:D:D:D a wy??????????????

@ONAONAONA ano widzisz,a już myślalam że tylko ja niewyżyta jestem hehe
A co do tego siadania na stołku i bólu w środku....ejj ja tak też mam. A ze śmieszniejszych objawów zawsze przed owu albo w trakcie albo tuż po boli mnie prawe biodro :-D niezależnie od tego, z którego jajnika poszła owu
Aaa i w okolicy owu czuję lekki dyskomfort podczas seksów. Ale to chyba w dzien samej owu bo ani w nieplodne, ani w plodne takiego dyskomfortu nie mam, jedynie najprawdopoobniej w dzień owu...hmmm....czuję się mega obolala od srodka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@ONAONAONA ano widzisz,a już myślalam że tylko ja niewyżyta jestem hehe
A co do tego siadania na stołku i bólu w środku....ejj ja tak też mam. A ze śmieszniejszych objawów zawsze przed owu albo w trakcie albo tuż po boli mnie prawe biodro :-D niezależnie od tego, z którego jajnika poszła owu
Aaa i w okolicy owu czuję lekki dyskomfort podczas seksów. Ale to chyba w dzien samej owu bo ani w nieplodne, ani w plodne takiego dyskomfortu nie mam, jedynie najprawdopoobniej w dzień owu...hmmm....czuję się mega obolala od srodka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
wlasnie tez tak mam i zauwzylam ze to odczuwanie przy siadaniu to moze 1 max 2 dni .... wszystko mi sie teraz naklada... w tym dniu gleboko jest malo komfortowe a czasem wrecz niemozliwe , tylko zmiana pozycji cos tam pomaga ..ciebie boli prawe biodro a mi na krzyz jak przed @ promieniuje ;/ w tamtym cyklu to strasznie ale w tym juz lzej choc njbardziej czulam przed owulka

reklama
Do góry