reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A i ponowie pytanie czy ktorac zauwazyla cyklicznosc dni cyklu ze jednego miesiaca np. 28 , a drugiego 30
Ja jedynie zauwazylam że prawie co roku jeden cykl mam dłuższy o kilka dni. A tak to raczej no bo ja wiem. Ale czesto mam tak że np dwa miesiace idzie mi rowno np 28.28 albo 28.29 a nastepny 3 miesiac np 31. Nie pamietam koedy ostatni raz mialam 3 miesiace pod rzad rowny cykl. Ale w normalnych granicach mam cykle 27-31 dni. Aaa bym zapomniala. Oprocz tego cyklu dluzszego w roku jeden zawsze mam tez krótszy niz te 27 dni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Wiem,dlatego nie załamuje sie jeszcze tą biela wizira... z reszta to test 25 nie 10. W ostatniej ciazy 4 dni po @ była bardzo blada kreseczka... także jeszcze mam nadzieje... Po za tym nadal mam ndłości i pawiki :)
Pawiki codziennie? Bidulka. A moze idz na betkw i nie czekaj na kolejny test do piatku?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tutaj ewidentnie widać,że owulacja nadchodzi :):D czyli to było wczoraj to myślę, że staranka były :p
A miałaś już jakieś bóle owulacyjne?
U mnie też wczoraj wyszedł test owulki pozytywny, to idziemy,że tak powiem potocznie łeb w łeb :D
Bądź dobrej myśli i działaj tam z menem swoim, pzdr

Zrobiłam test bo zaczął bardzo bolec mnie jajnik jeden. Wyszła gruba krecha wiec szybko mena wzięłam pokazałam mu kreseczki i staranka :) potem Ok 23 zrobiłam drugi test i już ta kreska nie była tak mocna tylko równa z testową. Wiec mam ciche nadzieje, że mogą być szanse. Na drugi dzień już nie bolało tylko co jakiś czas takie dziwne kłucie jakby igiełką w tym jajniku w którym dzień wcześniej był taki ból.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Każdy organizm inaczej reaguje na przyrost bety. A szkoda bo niektore sie bardzo mecza a inne mają łatwiej a ppwinny wszystkie mieć łatwiej do cholery!! :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No powinny, nie ma to tamto :-D Moja siostra też nie miała objawów, zero rzygania itp, mam cichą nadzieję, że jeśli mnie się uda to też mnie te wątpliwe przyjemności ominą :p

reklama
Do góry