reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Biel wizira....[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] Następny test 03.11

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej... ale może jeszcze za wcześnie na test u Ciebie? Nie wszystkim dziewczynom wychodzą testy przed terminem @ także głowa do góry, tym bardziej, że przy Twoich objawach aż trudno uwierzyć, że nie ma nic na rzeczy...

A i ponowie pytanie czy ktorac zauwazyla cyklicznosc dni cyklu ze jednego miesiaca np. 28 , a drugiego 30
Ja nic takiego u siebie nie zauważyłam, nawet przed pierwszą ciążą cykle miałam tej samej długości i teraz jak już wszystko się uregulowało to są takie same, no poza ostatnim, który był wprawdzie dwa dni krótszy ale to pewnie przez chorobę albo przez to, że zaczęłam przyjmować eutyrox, ale zwrócę na to uwagę w następnych cyklach i jak coś zaobserwuję to dam znać :)

Ewarut jeszcze nic straconego. Czest o w dniu @ nie wychodzi test. Wiem jak ta biel doluje psuje nastrój ale zapomnij inpoczekajncierpliwie

Jotka zdarzalo mi sir takie cykle z rok przed tabsami ale wtedy nie myslalam który jajnik boli którego miesiąca hmm

Wiem,dlatego nie załamuje sie jeszcze tą biela wizira... z reszta to test 25 nie 10. W ostatniej ciazy 4 dni po @ była bardzo blada kreseczka... także jeszcze mam nadzieje... Po za tym nadal mam ndłości i pawiki :)

Jezu ja się staram nie nakręcać i nie myślec o niczym związanym z testowaniem i ciąża ale te dwa tygodnie do @ to jakiś koszmar [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Skad ja to znam. Ja mam 13 dni do twstowania a od kilku dni co chwile mam sen że albo w ciąży jestem albo ślub biorę albo mam male dziecko.

Haha ze snow smieszniejszych. Wczoraj mi sie śnilo że mój M byl lesniczym i mial jakiś obchód po lesie a ja bylam akurat w domu bo bylam w ciazy. I zadzwonil po mnie zebym natychmiast przyjechala bo on sie boi sam po lesiw chodzić xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja tam obstawiam że jeszcze za wcześnie na test:)

Ale mam dziś apetyt... cały czas coś przegryzam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo ja dzień zaczęty od podwojnej porcji owsianki z mlekiem kokosowym. 2 banany .kanapka. Jablko . baton proteinowy. Serek i zapomniałam wziasc moj koktajl z serem:( juz glodna jestem po tym wszystkim ehhhhhhhhh

Do góry