reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kiedyś mu powiem, muszę go przygotować psychologicznie, bo jak znam życie to wcale mu się to nie będzie podobało ;)
My to raczej nie mamy z tym problemu, wyznaczamy sobie czas dla siebie nawzajem i dla siebie z osobna chociaz czesto jest tak ze niby mamy chwile dla siebie osobno a i tak lezymy przytuleni a kazde ze swoim tlewfonem w łapie i gramy,czasami nawet przez sieć razem w jedną grę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja też powoli zmykam. męczona jestem..
Dobrej nocy kobiety i kciuki zaciśnięte [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie Monia, rano dawaj szybko znać. Powodzenia!
No dam znac ale nie wiem o ktorej wstane bo mam zamiar jutro sie wyspac :)
Ale zaczynam miec watpliwosci czy robic ten test jutro czy dopiero w poniedzialek bo po ostatniej biochemicznej obiecalam sobie ze nigdy wiecej przed terminem @ nie zrobie bo znowu bedzie placz, sama nie wiem :(

No dam znac ale nie wiem o ktorej wstane bo mam zamiar jutro sie wyspac :)
Ale zaczynam miec watpliwosci czy robic ten test jutro czy dopiero w poniedzialek bo po ostatniej biochemicznej obiecalam sobie ze nigdy wiecej przed terminem @ nie zrobie bo znowu bedzie placz, sama nie wiem :(

No właśnie dlatego ja tez sobie obiecałam, ze już nie będę testować zanim @ mi się nie będzie spóźniać przynajmniej 5 dni. Bo strasznie znoszę jedna kreskę, płacz i dolina później 10 razy bo raz na jedna kreskę a drugi raz jak @ przychodzi bo w międzyczasie się nakręcam właśnie, ze test nie wyszedł bo za wcześnie i ze może jednak :)

reklama
Do góry