reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bu haha,to ja mam to samo, a horrorow nie lubie za bardzo strachliwa jestem ;)
Egzorcysta w wersji reżyserskiej bez wycętych scen to dopiero horror - laleczka Chucky to przy Egzorcyście komedia :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Aha no i zapomnialam najwazniejsze dodac, ze to spotkanie z brzuchami albo wozkami co kto woli ;)
O matko ja chyba nie powinnam pic w samotnosci bo glupoty wygaduje ale kuzwa nie che mi sie 2 godziny na mojego czekac ;)
Dawaj pomysl wynaleziemy teleport i wszystkie w jednym miejscu naraz sie znaidzjemy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny, spadam bo małżon się sadzi, ze ciagle z tym telefonem :) jeszcze mnie będzie o zdradę posądzał bo nie powiedziałam mu o forum :)

Dziewczyny, spadam bo małżon się sadzi, ze ciagle z tym telefonem :) jeszcze mnie będzie o zdradę posądzał bo nie powiedziałam mu o forum :)
To mu powiedz :-) ja mojwmu M powiedzialam i nawet sie nie czepia jak siedze dluzsza chwile z telefonem w lapie tylko sie wrecz pyta co tam te baby ciekawego piszą hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Na starczkach 2018 nie napewno. Ale może 2013

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo ja jestem dosyc krotko tutaj, ale najpierw chwile bylam na staraczkach 2018 bo tu cisza byla a pozatym myslalam ze chodzi o to ze dzieci w 2018 sie urodza a nie dopiero starania w 2018 ;)
A myslalam,ze ty bylas tez przez chwile, tylko zaciazylas i na watek ciazowy sie przenioslas, ale moze to nie ty tylkoinna Ewcia ;)

Nie bo ja jestem dosyc krotko tutaj, ale najpierw chwile bylam na staraczkach 2018 bo tu cisza byla a pozatym myslalam ze chodzi o to ze dzieci w 2018 sie urodza a nie dopiero starania w 2018 ;)
A myslalam,ze ty bylas tez przez chwile, tylko zaciazylas i na watek ciazowy sie przenioslas, ale moze to nie ty tylkoinna Ewcia ;)
Nie tam mnie nie było.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To mu powiedz :-) ja mojwmu M powiedzialam i nawet sie nie czepia jak siedze dluzsza chwile z telefonem w lapie tylko sie wrecz pyta co tam te baby ciekawego piszą hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kiedyś mu powiem, muszę go przygotować psychologicznie, bo jak znam życie to wcale mu się to nie będzie podobało ;)

reklama
Do góry