reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Heehe jak czytalam moment w ktorym Snape umieral i potemte jego wspomnienia to az się poryczałam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Snape to mój ulubiony bohater :)

reklama
Ja tam uwielbiam czytać. Mieszkam we Włoszech, wyjechałam z pl jak miałam 20 lat. Nie umiałam po włosku, mało znajomych na początku. Telewizji nie rozumiałam. Wtedy przez te 2 lata gdzieś przeczytałam góry książek. Przywoziłam z polski tonami książki i na chwile stałam się molem książkowym ;) wtedy żeby nie książki to bym oszalała :)

Ja tak Harrego Pottera czytałam, zaczęłam czytać jak już wyszły wszystkie tomy i zarywalam noce, chodziłam jak zombi ;) chyba w 3 tyg przeczytałam wszystko :)
Harrego Pottera połknęłam w tydzień. Ogolenie tak mam, że nienawidzę odkładać książek. Wiec czytam tylko wtedy, kiedy mam dużo czasu i od razu do konca. Czasami mam wrażenie, że to już choroba psychiczna :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Harrego Pottera połknęłam w tydzień. Ogolenie tak mam, że nienawidzę odkładać książek. Wiec czytam tylko wtedy, kiedy mam dużo czasu i od razu do konca. Czasami mam wrażenie, że to już choroba psychiczna :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To mam tak samo.. czytam teraz Immunitet Remigiusza Mroza i przez brak czasu coezko mi go skonczycmimo ze mysle caly czas.. dzis nawet mi sie snilo=D

Witam się, UWAGA:

PIĄTKOWOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!

Uhuuuu jejeje!!

reklama
Witam pIątkowo:-)
Po dwoch dnoach chorobska jestem tak oslabiona ze dluzszr stanie w miejscu sprawia ze zaczynam sie mocno pocic i dzwoni mi w uszach. Dlatego robiac mlodej sniadanie do szkoly musialam usiasc na krzesle bo bym sie przewrocila. Ledwo na nogach sie trzymam. Uch. Dzisiaj trzeci dzien chprobska to jeszcze maksymalnie drugie tyle i bedzie po. Uch. Nigdy grypy nie mialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry