reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Heehe jak czytalam moment w ktorym Snape umieral i potemte jego wspomnienia to az się poryczałam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Snape to mój ulubiony bohater :)

reklama
Ja tam uwielbiam czytać. Mieszkam we Włoszech, wyjechałam z pl jak miałam 20 lat. Nie umiałam po włosku, mało znajomych na początku. Telewizji nie rozumiałam. Wtedy przez te 2 lata gdzieś przeczytałam góry książek. Przywoziłam z polski tonami książki i na chwile stałam się molem książkowym ;) wtedy żeby nie książki to bym oszalała :)

Ja tak Harrego Pottera czytałam, zaczęłam czytać jak już wyszły wszystkie tomy i zarywalam noce, chodziłam jak zombi ;) chyba w 3 tyg przeczytałam wszystko :)
Harrego Pottera połknęłam w tydzień. Ogolenie tak mam, że nienawidzę odkładać książek. Wiec czytam tylko wtedy, kiedy mam dużo czasu i od razu do konca. Czasami mam wrażenie, że to już choroba psychiczna :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Harrego Pottera połknęłam w tydzień. Ogolenie tak mam, że nienawidzę odkładać książek. Wiec czytam tylko wtedy, kiedy mam dużo czasu i od razu do konca. Czasami mam wrażenie, że to już choroba psychiczna :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To mam tak samo.. czytam teraz Immunitet Remigiusza Mroza i przez brak czasu coezko mi go skonczycmimo ze mysle caly czas.. dzis nawet mi sie snilo=D

Witam się, UWAGA:

PIĄTKOWOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!

Uhuuuu jejeje!!

reklama
Witam pIątkowo:-)
Po dwoch dnoach chorobska jestem tak oslabiona ze dluzszr stanie w miejscu sprawia ze zaczynam sie mocno pocic i dzwoni mi w uszach. Dlatego robiac mlodej sniadanie do szkoly musialam usiasc na krzesle bo bym sie przewrocila. Ledwo na nogach sie trzymam. Uch. Dzisiaj trzeci dzien chprobska to jeszcze maksymalnie drugie tyle i bedzie po. Uch. Nigdy grypy nie mialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry