Ewarut
Fanka BB :)
WowMi jedna i druga w sumie dwa tygodnie zabraly
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WowMi jedna i druga w sumie dwa tygodnie zabraly
Aha no to moze kiedys sie skuszęHmmm to taka trochę fantastyka z historyjka miłosna w tle
Ja mam tak jak alkoholik. Jak nie czytam to po prostu nie czytam, ale jak coś już zacznę to wpadam w trans i tak książka za książką przez miesiąc lub dwa. Potem znowu nic.
...marzenia mają wielką moc...
Bardzo szybko czytaml. Nauczylam sie czytac majac niespelna 5 lat. Moja córa ma to po mamusi [emoji4]Wow
Ja tak samo. Z tym ze jak wychodziła angielska wersja ksiazki to zamawialm bo mi sie na polska wersje nie chcislo czekać. No a potem jak polska wersja wychodzila to czytalam równieżJa tak Harrego Pottera czytałam, zaczęłam czytać jak już wyszły wszystkie tomy i zarywalam noce, chodziłam jak zombi chyba w 3 tyg przeczytałam wszystko
Ja tak samo. Z tym ze jak wychodziła angielska wersja ksiazki to zamawialm bo mi sie na polska wersje nie chcislo czekać. No a potem jak polska wersja wychodzila to czytalam również
Nigdy mnie to nie bawiłoBardzo szybko czytaml. Nauczylam sie czytac majac niespelna 5 lat. Moja córa ma to po mamusi [emoji4]
To znaczy co Cie nie bawilo?Nigdy mnie to nie bawiło
Heehe jak czytalam moment w ktorym Snape umieral i potemte jego wspomnienia to az się poryczałamA jak skończyłam to mi było przykro, ze czas wracać do normalnego świata