Cionsza?
Cała Ty! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cionsza?
Chciałabym, ale nie chce się nakręcać. Bo boje się że będzie płacz rozpaczy...Cionsza?
Aha, no chyba, że tak, nie znam się zbytnio, ale dla mnie to po prostu wydało się trochę dziwne dlatego postanowiłam zapytaćTeż tak zawsze miałam. Progesteron ok był. Mówił lekarz że teraz po łyżeczkowaniu może mi się to zmienić bo coś tam jest cieńsze...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, ja sobie nie przypominam...Miała któraś z Was może tak, że w czasie owulacji oprócz bolącego podbrzusza ciągnięcia to lekkie mdlenie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też się nie znam...Aha, no chyba, że tak, nie znam się zbytnio, ale dla mnie to po prostu wydało się trochę dziwne dlatego postanowiłam zapytać
Ja tez nie.Nie, ja sobie nie przypominam...
Pewnie chodzilo mu ze endometrium cienkie.Ja też się nie znam...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie objawy to ja miałam w każdej ciąży na samym początku.Miała któraś z Was może tak, że w czasie owulacji oprócz bolącego podbrzusza ciągnięcia to lekkie mdlenie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom