reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pytanie z innej beczki - ma ktoras z was meble z ikea kuchenne biale na wysoki polysk? i jeszcze sa fajne gdzieniegdzie szybki jakby oszronione, bo zastanawiam sie jakie one sa w utrzymaniu w czystosci, bo nie chce co chwile "paluchow " scierac ;)

reklama
No właśnie muszę zrobić wyniki przed giń... 4 lata temu byłam w ciąży ale poronilam w 5 tyg... samoistnie... dla mnie to był szok... załamałam się i nie chciałam już tego przeżywać... potem brałam anty. . Odstawiłam ... a teraz wzięłam się w garść i bardzo bym chciała by się udało... ale chyba za bardzo... bo mój kochany ma okropna pracę... widzimy się raz w tygodniu no czasami dwa... ale nie da się tak idealnie trafić... a teraz nie ma ovu... ale nic. Mam nadzieję że się uda...
A skad wiesz,ze nie ma owu? Ponoc dobre plemniki moga przezyc nawet 5 dni do tygodnia to sie wkoncu wstrzelisz.:p

Pytanie z innej beczki - ma ktoras z was meble z ikea kuchenne biale na wysoki polysk? i jeszcze sa fajne gdzieniegdzie szybki jakby oszronione, bo zastanawiam sie jakie one sa w utrzymaniu w czystosci, bo nie chce co chwile "paluchow " scierac ;)
Ja mam też wysoki połysk ale nie z ikei... i jeśli chodzi o czystość to są bardzo ok. A na białych to ogólnie tak nie widać. . Tak mi się wydaje :p

Bo byłam na monitoringu... i w 13do pęcherzyk miał 10 mm. Gin powiedział że nic z tego nie będzie bo nie urośnie... i mówił że to będzie cykl bez ... aj i znowu załamka była
Tez bierzesz jakies leki,ze masz monitoring? Powiem Ci,ze ja do konca temu monitoringowi nie wierze, wogole nie zgadza mi sie z testami i moimi bolami jajnika i zawsze mam niby dwa dorodne jajeczka i ostrzezenie przed blizniakami a g....no z tego wychodzi, wiec trzeba brac na nich poprawke.
A pozatym dopoki @ nie przyjdzie to jest nadzieja i tego sie trzymajmy:yes:

Jak dla mnie są super... elegancko wyglądają ... a z utrzymaniem czystości nie mam problemu
A powiedz mi jeszcze jaka masz do nich podloge, i co masz miedzy gornymi i dolnymi szafkami na scianie bo caly czas sie zastanawiam co zrobic kafle czy splashback a w przyszlym tygodniu chce juz robic, mam tysiac pomyslow na minute ( czy dam biale to nie bedzie za bialo itp)

reklama
Tez bierzesz jakies leki,ze masz monitoring? Powiem Ci,ze ja do konca temu monitoringowi nie wierze, wogole nie zgadza mi sie z testami i moimi bolami jajnika i zawsze mam niby dwa dorodne jajeczka i ostrzezenie przed blizniakami a g....no z tego wychodzi, wiec trzeba brac na nich poprawke.
A pozatym dopoki @ nie przyjdzie to jest nadzieja i tego sie trzymajmy:yes:
A tak poszłam żeby sprawdzić co i jak... i mnie załamał... pije inofolic... wykrył jakąś drobna torbiel ale mówił że może sama się wchłonie ....
PS. Troszkę mnie pocieszyłaś.... dziękuję :*

Do góry