reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1509021695-58a80318bf7afe62-aaaaaa.jpeg
dobra. Nie krzyczcie na mnie. Ale jak zobaczyłam, to musiałam kupić. Naogladalam się tych Waszych! To wszystko przez Was [emoji14] alle wcisnęłam na sam spod szafy, niech czeka na swoją premierę. Tylko nie było żadnych z I LOVE DADDY [emoji14] i test też kupiłam. O, ja glupia. Teraz chce go już robić :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Swietne, ja nic nie kupuje nie chce cierpiec potem ,ale po synku mam zostawiony kocyk, rozki i posciel :)

reklama
Hej hej ...Oj to się u Ciebie działo :) daj znać w sobotę jak wyszło .. a jak długo się staracie ?

Oj dlugo juz 2 lata, z pierwszym dzieckiem w pierwszym cyklu a teraz pod gorke, biore teraz leki na podkrecenie jajeczkowania od 4 miesiecy i w tym czasie dwie ciaze biochemiczne zobaczymy co bedzie tym razem.

Oj dlugo juz 2 lata, z pierwszym dzieckiem w pierwszym cyklu a teraz pod gorke, biore teraz leki na podkrecenie jajeczkowania od 4 miesiecy i w tym czasie dwie ciaze biochemiczne zobaczymy co bedzie tym razem.
Nie trać nadziei .... kiedyś musi się udać.... ja 9.11 idę do gin... zobaczymy co tym razem powie .... głowa do góry

No i wreszcie Was nadrobilam, Boze jakie z was gaduly, normalnie geby sie nie zamykaja :D
A ja z moim jestesmy 12 lat po slubie, synus byl po 2 latach. Przed moim bylam w dwuletnim zwiazku z mysla o zareczynach ale poszlam do Medyka poznalam mojego no i po ptakach jak to sie mowi ;-) ;)
I jestem bardzo szczesliwa z tego powodu - jeszcze do pelni szczescia brakuje tylko coreczki:yes:

Nie trać nadziei .... kiedyś musi się udać.... ja 9.11 idę do gin... zobaczymy co tym razem powie .... głowa do góry

Nie trace, jak sie nie uda no to trudno nic nie zrobie i bede zyc dalej ale byloby fajnie ;) Ale kiedy po dwoch latach staran wreszcie zobaczylam w lipcu i sierpniu dwie kreseczki a potem po tygodniu przychodzil okres to podlamana bylan na maxa ale nic walcze dalej, daje sobie do 38 lat czas jak nie to juz trudno.
A tobie sie tez uda kochana ;)

reklama
A ty o pierwszego dzidziusia sie starasz????
No właśnie muszę zrobić wyniki przed giń... 4 lata temu byłam w ciąży ale poronilam w 5 tyg... samoistnie... dla mnie to był szok... załamałam się i nie chciałam już tego przeżywać... potem brałam anty. . Odstawiłam ... a teraz wzięłam się w garść i bardzo bym chciała by się udało... ale chyba za bardzo... bo mój kochany ma okropna pracę... widzimy się raz w tygodniu no czasami dwa... ale nie da się tak idealnie trafić... a teraz nie ma ovu... ale nic. Mam nadzieję że się uda...

Do góry