ginngerr7787
Fanka BB :)
@ONAONAONA u mnie w tabelce powinien być cykl 10 niestety...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha to Ci się udało A jaki rozmiar kupiłaś? 56? Kurcze ja to jestem zakochana w tych maleńskich ciuszkach, a jak widzę w sklepie to oczywiście najchętniej wykupiłabym połowę sklepu. Mój też jest już gotowy do odbioru ale dzisiaj nie zdążę już odebrać więc jutro po pracy od razu po niego jadę, oby tylko się przydał na niedzielę, szkoda byłoby go wrzucić do szafy i czekać nie wiadomo ile cykli żeby go wręczyć M
A który masz dzień cyklu i kiedy planowana @ miałaby się pojawić?Nawet nie wiem wzięłam najmniejszy jaki był dostępny. Jeszcze nie otwierałam tej koperty bo boje się ze się rozkleje szczególnie jakby nam nie wyszło i trzeba go było wrzucić do szafy i czekać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A który masz dzień cyklu i kiedy planowana @ miałaby się pojawić?
No też się tego boje, bo jak je zobaczę jutro to pewnie będą łzy w oczach ze wzruszenie (strasznie szybko się wzruszam i mało mi trzeba ) a jak się okaże, że trzeba będzie schować do szafy i czekać to już całkiem.Nawet nie wiem wzięłam najmniejszy jaki był dostępny. Jeszcze nie otwierałam tej koperty bo boje się ze się rozkleje szczególnie jakby nam nie wyszło i trzeba go było wrzucić do szafy i czekać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No też się tego boje, bo jak je zobaczę jutro to pewnie będą łzy w oczach ze wzruszenie (strasznie szybko się wzruszam i mało mi trzeba ) a jak się okaże, że trzeba będzie schować do szafy i czekać to już całkiem.
Mam nadzieję, że nie będziemy musiały tego robić
O'Hara tak zrób, wyluzuj, zero testów i tylko spontan Chociaż pewnie nie będziesz musiała czekać do nowego roku bo wszystkim nam się uda do końca roku Zrobimy sobie prezent na święta a co!