Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ cudo!Miałam jeszcze jeden to sobie siklam na pamiątkę![]()
![]()
Każdej z was tego życzę;*
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam jeszcze jeden to sobie siklam na pamiątkę![]()
Każdej z was tego życzę;*
Powodzenia!Kupiłam test także już czeka jutro rano testuje oby coś wyszło bo boje się ze może być troszkę za wcześnie ale już nie mogę wytrzymać
Kurde na test wczesnie ale to chyba tooooo [emoji7] trzymam kciuki [emoji173]Ostatnia @ 5.10 owulka była dni płodne skończyły się. A dziś lewy jajnik kłuje i boli całe podbrzusze.
Wczoraj i przed wczoraj wymioty po śniadaniu.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chcę się nakręcać, by się nie rozczarować. Ale jeśli to by się udało to byłby cud świata [emoji3][emoji3]Kurde na test wczesnie ale to chyba tooooo [emoji7] trzymam kciuki [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby tym razem miał rację facet!!!Nie chcę się nakręcać, by się nie rozczarować. Ale jeśli to by się udało to byłby cud świata [emoji3][emoji3]
Ale mój M jak nigdy nie spieszył się z mówieniem że to ciąża to teraz przewiduje dwie kreski. Szokuje mnie jego pozytywne podejście do tego. Ale oby się sprawdziło.
Może chociaż raz przyznam mu rację [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji23][emoji23][emoji23]Trzymam kciuki, żeby tym razem miał rację facet!!!
...marzenia mają wielką moc...
Ostatnia @ 5.10 owulka była dni płodne skończyły się. A dziś lewy jajnik kłuje i boli całe podbrzusze.
Wczoraj i przed wczoraj wymioty po śniadaniu.
Oby nam się udało [emoji2] ja z testem poczekam do niedzieli...Moja ostatnia @ 3.10 caly czas bol podbrzusza i tez mi niedobrze ale rano test negatywny, wiem,ze za wczesnie ale nie moglam sie powstrzymac![]()