reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Super by było zobaczyć te dwie kreseczki :) Uwielbiam robić bliskim niespodzianki, a przekazanie takiej wiadomości ukochanemu mężczyźnie to już całkiem bajka :p

Matko, ja ostatnio weszłam na YouTube na filmiki jak dziewczyny przekazują wiadomość o dziecku. Ryczałam potem z dwie godziny. Niektóre filmy sa piekne!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko, ja ostatnio weszłam na YouTube na filmiki jak dziewczyny przekazują wiadomość o dziecku. Ryczałam potem z dwie godziny. Niektóre filmy sa piekne!

Ooo to już wiem co będę robiła w wolnym czasie :D
Z racji tego, że mój M jest patriotyczny jeśli chodzi o nasz region chyba się skuszę na takie body

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    37,7 KB · Wyświetleń: 60
Mój ma teraz dwie z czego jedna jest obecnie miłością jego życia a do drugiej ma sentyment (ja z reszta tez) [emoji3]ja mu raczej kupuje akcesoria różne i płyty.

No ja mu też kupowałam dopóki nie sprzedał swoich gitar [emoji28]
Biedny.. No ale [emoji14] teraz już ma znowu dwie, jeszcze jest "stratny" ale żonę ma chociaż z pierścionkiem zaręczynowym, na punkcie którego sam dostał świra:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedny.. No ale [emoji14] teraz już ma znowu dwie, jeszcze jest "stratny" ale żonę ma chociaż z pierścionkiem zaręczynowym, na punkcie którego sam dostał świra:p

Jee to pochwal się pierścionkiem koniecznie bo aż jestem ciekawa tego cuda :D

Ooo to już wiem co będę robiła w wolnym czasie :D
Z racji tego, że mój M jest patriotyczny jeśli chodzi o nasz region chyba się skuszę na takie body

Boskie![emoji173]️nasze musiałoby brzmieć 50%mama 50%tata 50%hanys. Mąż się tylko urodził u nas, ale pochodzi z Kujaw. Z tym że bardzo się identyfikuje.

Kurczę to co za cudo dostałaś?:D

Boskie![emoji173]️nasze musiałoby brzmieć 50%mama 50%tata 50%hanys. Mąż się tylko urodził u nas, ale pochodzi z Kujaw. Z tym że bardzo się identyfikuje.
Spoko można samemu zaprojektować napis :) U nas to się nawet zgadza wagonik z węglem, bo M jest górnikiem :D

Zwykły pierścionek zareczynowy:p jak próbował się rozeznać w moich upodobaniach to szybko zorientował się że zależy mi na czymś "innym". Chciałam coś innego niz te wszystkie zareczynówki "z jednym oczkiem". No ale.. wg mojego wtedy chłopaka pierścionek zareczynowy musi wyglądać jak pierścionek zareczynowy, czyt. Mieć jedno oczko i to jeszcze z diamentem. I taki też mi kupił. A potem obiecał na pierwszą rocznicę ślubu taki, jaki ja zawsze chciałam:) no i słowa dotrzymał:)
1508850428-8df9695acb16bad9-aaaaaa.jpeg

I rocznicowy[emoji173]
1508850455-657cbbda80f0e33a-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry