reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny zastanawia mnie jeszcze czy obserwując szyjkę macicy można ocenić czy doszło do zapłodnienia czy nie i w ogóle po jakim czasie takie zmiany byłyby do zaobserwowania, tzn do wymacania
Mi kiedys gin powiedzial ,ze jak jest ciaza to szyjka idzie wysoko i sie zamyka ale zeby lepiej tam samemu nie grzebac bo tylko mozna zarazki przeniesc i sie powaznej infekcji dorobic a to niebezpieczne dla ewentualnej ciazy.

Ale dzisiaj super wiadomosci z tego co zdazylam przeczytac to 3 pozytywne testy?
Super wysylajcie pozostalym staraczkom dobre fluidy :)
Jutro z rana trzymam kciuki dziewczyny i wysylac zdjecia pozytywnych testow :)
Aha no i witam nowe kolezanki, rozgosccie sie u nas ;)

Ale dzisiaj super wiadomosci z tego co zdazylam przeczytac to 3 pozytywne testy?
Super wysylajcie pozostalym staraczkom dobre fluidy :)
Jutro z rana trzymam kciuki dziewczyny i wysylac zdjecia pozytywnych testow :)
Aha no i witam nowe kolezanki, rozgosccie sie u nas ;)
Tez sie tymi zarazkami martwiłam ale pisali by do dobrze umyć ręce i paznokcie mydłem anty :) mimo wszystko staram die nie grzebać hahaha

Kurczę, nie znam Cię, ale czułam, że u Ciebie będzie druga kreska, dlatego byłam taka ciekawa. I ja widzę taki cieniutki paseczek. Nie chcę nakręcać bo to różnie wychodziło, ale ja tam się cieszę, że dałaś się namówić na testowanie. :)
Kurde w szoku jestem. Narazie czekam do jutra staremu nic nie mówię bo straciłam 200;p uparł się że ma super plemniki a ja że nie da rady za pierwszym razem! Hahah

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i po necie. I nie wiem co o tym myśleć. Czy coś się zaczyna dziać czy jednak nie zeszło wszystko po sierpniowej ciąży. Beta 3,6. Miałam jutro do dr jechać ale w takim przypadku powtórzę betę w piątek albo sobotę i pojadę w poniedziałek.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry