Kasienka3b
Fanka BB :)
Ale wy szalejecie z pisaniem.
Witam nowe kobietki i gratki dla zaciazonych
Witam nowe kobietki i gratki dla zaciazonych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi kiedys gin powiedzial ,ze jak jest ciaza to szyjka idzie wysoko i sie zamyka ale zeby lepiej tam samemu nie grzebac bo tylko mozna zarazki przeniesc i sie powaznej infekcji dorobic a to niebezpieczne dla ewentualnej ciazy.Dziewczyny zastanawia mnie jeszcze czy obserwując szyjkę macicy można ocenić czy doszło do zapłodnienia czy nie i w ogóle po jakim czasie takie zmiany byłyby do zaobserwowania, tzn do wymacania
Ja dobrze widze,super, mysle,ze mozna po cichu gratulowac ale Ci kurde zazdroszczeNo ja też widzę. Kurde muszę zrobić z rana jutro.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez sie tymi zarazkami martwiłam ale pisali by do dobrze umyć ręce i paznokcie mydłem anty mimo wszystko staram die nie grzebać hahahaAle dzisiaj super wiadomosci z tego co zdazylam przeczytac to 3 pozytywne testy?
Super wysylajcie pozostalym staraczkom dobre fluidy
Jutro z rana trzymam kciuki dziewczyny i wysylac zdjecia pozytywnych testow
Aha no i witam nowe kolezanki, rozgosccie sie u nas
Kurde w szoku jestem. Narazie czekam do jutra staremu nic nie mówię bo straciłam 200;p uparł się że ma super plemniki a ja że nie da rady za pierwszym razem! HahahKurczę, nie znam Cię, ale czułam, że u Ciebie będzie druga kreska, dlatego byłam taka ciekawa. I ja widzę taki cieniutki paseczek. Nie chcę nakręcać bo to różnie wychodziło, ale ja tam się cieszę, że dałaś się namówić na testowanie.
Padlam ze smiechu hahahahhahaKurde w szoku jestem. Narazie czekam do jutra staremu nic nie mówię bo straciłam 200;p uparł się że ma super plemniki a ja że nie da rady za pierwszym razem! Hahah
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Interes życia;pPadlam ze smiechu hahahahhaha