reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W owulacji Wicca ze jest nizej

Załączniki

• Screenshot_2017-10-17-20-58-16-360x381.png
    Screenshot_2017-10-17-20-58-16-360x381.png
    80,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Elodia nie zakładaj od razu że d**a wyjdzie :) Pozytywne myślenie przede wszystkim :) Na pewno w końcu się uda, przecież masz już córkę więc na pewno jest wszystko ok, a to tylko kwestia czasu :)
Jotka to co czekasz czy testujesz?:D

Jedyna roznica w porownaniu do poprzednich cykli to jest taka, że jakoś tak obojetnie na to wszystko zaczynam podchodzić. Wiadomo że chcę dzidzi, ale już bez większego entuzjazmu podchodzę do starań.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurde zwida mam?
I siklam
1508325730-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, nie znam Cię, ale czułam, że u Ciebie będzie druga kreska, dlatego byłam taka ciekawa. I ja widzę taki cieniutki paseczek. Nie chcę nakręcać bo to różnie wychodziło, ale ja tam się cieszę, że dałaś się namówić na testowanie. :)

reklama
Do góry