reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja w ciazy nawet kataru nie mialam, wrecz okaz zdrowia bylam o dziwo tak że nie pomoge

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
To ja nie spałam cała noc - kaszel co parę sekund. Tragedia;/ a gin dopiero jutro...

Co bralyscie w ciąży na kaszel?
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kup sobie p r e na len . Super syrop dla kobiet w ciąży bez recepty.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć:) właśnie piję herbatkę, za kawkę podziękuję. Jeśli chodzi o jedzenie słodyczy, to ja jem tylko rano pol kostki gorzkiej czekolady do owsianki. I batonik dobra kaloria w pracy:) czasem jak mamy gości albo idziemy w gości to kawałek ciasta.
Wczorajszy test owulacyjny negatywny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kup sobie p r e na len . Super syrop dla kobiet w ciąży bez recepty.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Brałam ostatnio w czasie choroby syrop, tabletki do ssania i krople do nosa, bardzo fajne specyfiki, ale niestety i tak musiałam wrócić po antybiotyk.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie chyba też się bez antybiotyku nie obejdzie.. A to najgorszy czas 5 tydz mi się rozpoczyna ;( chora od 4 tyg, l4 dopiero od 3 dni..
Dzieciaki w przedszkolu mnie zarazily, to z katarem do przedszkola aż po kostki, to z ospa, zapaleniem spojowek, to z grypą żołądkowa.. masakra co się dzieje teraz..

Staram się tych rodziców zrozumieć bo co z tymi dziećmi jak pracować trzeba a dziadków np brak ..
Ale rodzice też nas nie rozumieją, jesteśmy ciągle chore bo zagrażają nas chore lub niedoleczone dzieci;/

A kawy nie pijecie bo kofeina?
Więcej kofeiny od rozpuszczalnej kawy z mlekiem znajdziemy w dobrej jakościowo herbacie:p
Dobrze że ograniczacie, wiadomo ale mysle ze nie trzeba popadać w skrajności:)
Nawet lekarze twierdzą że mała lekka kawka raz dziennie nikomu nie zaszkodzi.. A jak ktoś lubi, to po co z niej rezygnować?:)

reklama
Na kawę to ja bardzo chętnie. Ale najpierw beta. W końcu się wybrałam i będę miała jasność u Pani dr też ze trzeba @ wywoływać.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Beta? To czekamy z niecierpliwością na wyniki [emoji173] a przypomnij mi jak Twoja sytuacja wygląda?

Do góry