reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zdjęcie zdjęcia nie śmiać sie! Miałam tu 16 lst
1508174474-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Glany do tej pory mam i muzyki nadal tej samej słucham:-) punk rock- rock gotyk metal i rock alternatywny

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja awoje glany straciłam na pewnym ognosku calkiem nie tak dawno, tuz prEd ciaza. Wukupilam za nie pijanego kumpla od policjantów=) taka glupkowata historia. Ale suma sumarum wymienilismy się, teraz sie smiejemy ze slabo za niego policZyli

A rocka i punka nie odmowie=)

@Elodia ogólnie to ona jest trochę taka oderwana od rzeczywistości, wiesz... Wróżki, jednorożce, księżniczki Disneya, jej świat się kręci w okol jej kotów i z takim mega dziecięcym zaangażowaniem o wszystkim opowiada, nawet o tych jej złych przeżyciach. (Serio. Wszyscy znają jej problemy z załatwianiem potrzeb w toalecie i inne takie cuda ;) ) i w sumie mówiła, że dopiero teraz poczuła instynkt i chce mieć dzieci.
Ogólnie mój kuzyn ja kocha niesamowicie, ale czasami już nawet on sam przyzjane, że bardzo ciężko z nią jest wytrzymac, bo wyjść z domu nie chce, ciągle jest temat bakterii i zagrozen, a jego traktuje jak kawałek mięcha, bo czułości jakiekolwiek to tylko w dniach polodnych, bo ma howodac mocne plemniki.
Moja mama ma z nią bardzo dobry kontakt i próbowała ja jakoś uspokoic, pogadać na ten temat, ale to nic nie daje. A jak któreś z nas zaproponuje jej psychologa, to się śmiertelnie na nas obrazi.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja długo się farbowałam na rudo, ale z racji że blondyna że mnie naturalna, to jak robiły mi się odrosty to wyglądało jakbym łysiała :D więc w maju podjęłam decyzję, że wracam do blondu. Wszystko było ok, dopóki słona woda i słońce nie wypaliło mi tych rozjasnionych włosów. Jak wróciłam z wakacji, to szczotka do włosów zatrzymała mi się na wysokości ucha i koniec. Więc ścięłam na krótko. W sumie pierwszy raz, jak scielam włosy, to około 50cm, żeby oddać na rak'n'roll ;)
I... Jednak krótkie włosy rządzą :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ela;) nie chodzilo mi o wykrycie ewentualnej ciazy a o obserwacje jak z tymi testami i lh bedzie u mnie po owulacji.
Nie bede sie wkrecac bo naprawde mimo ze to mojb2 cykl to ja mam za duzo na glowie by chodzic po scianach..to ciaza.. Za sekunde..chyba jednak nie ciaza
.. Nie mam na to nerwow
Ale fakt ze zapisuje sobie wszystko by miec porownanie ..ten cykl jest calkowicie inny pod względem pierwszego ... Jestem zawiedziona iloscia i stanem sluzu hehe bo zawsze plywalam i nigdy przed tabsami nie mialam zntym problemow ale wiem ze to zalezne jest od hormonow w cyklu

Aga jak was znalezc na fb hehe
Ja też nie robiłam ich żeby wykryć ciążę, poprostu robiłam kilka dni pod rząd żeby sprawdzić kiedy jest najbardziej płodny dzień a wychodziły mi cały tydzień tak samo wyraźnie dwie kreski.

reklama
Do góry