Veraska
Fanka BB :)
Będę będę[emoji12] [emoji13] [emoji12] [emoji13]
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę będę[emoji12] [emoji13] [emoji12] [emoji13]
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
co tam ząb, działajCholera zab mi sie zlamal przed samym weselem po zakupie sprzetu do cwiczen rewela.. naprawde.. mialy byc dziskiedy sexy bo mam dzis 14dzien cyu. Ale nie wiem czy soe skupie jak ten zab mnoe nerwi.
P.s. chociaz pazury mi wyszly =:
O jaaaa.. strasznie mi przykroJa tak na szybko dzisiaj. Właśnie rozpoczęłam kolejny cykl. Także no dupa blada....
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak na szybko dzisiaj. Właśnie rozpoczęłam kolejny cykl. Także no dupa blada....
No wiesz nowe życie w nowym domku także następy cykl będzie Wasz na 100%, tego Wam życzę z całego serca Słuchaj teściowej, ona wie co mówiJa tak na szybko dzisiaj. Właśnie rozpoczęłam kolejny cykl. Także no dupa blada....
Nie, jakoś nie mogę. Bic z tego nie bedzie. W ogole to jakiegos dola przylapalam. Nie chce już tego dziecka. Nie chce juz niczego. To i tak jest bezto sensu. Nawet jak zajde to u przestanę juz calkiem akceptowac siebie. Nie chce. Nie kosxtem zdrowia. Te zęby sa tylko zapalnikiem bo sypia mi sie jeden za drugim. I wiem ze to dopiero początek. Mam dość. Glupia decyzja byla z tym staraniem sie. Jak czytam was, to jest jeszcze gorzej. Wy macie po dwojce dzieciakow niektore, inne staraja siemęża bo chca drugie, a ja z jednej stronystrony drugie bym chciala a z drugej strony nie, bo wiem, ze sobie nienie poradzę ze wszystkim na raz.co tam ząb, działaj
jaki kolorek lub kolorki paznokci ?
Któraś z dziewczyn kiedyś pisała, że złamała zęba a później okazało się, że jest w ciąży także Jotka nie poddawaj się, jeszcze nic nie jest stracone. Myślę, że każda z nas pomimo tego, że chce mieć dziecko (nie ważne które z kolei) trochę się boi co będzie i jak sobie później wszystko ułożyć. Najważniejsze to mieć wsparcie w najbliższych, a przecież masz kochającego męża. Jeśli masz wątpliwości to porozmawiaj z nim a zobaczysz, że spojrzysz na wszystko zupełnie inaczej. Dlaczego miałabyś przestać się akceptować po zajściu w ciążę?Nie, jakoś nie mogę. Bic z tego nie bedzie. W ogole to jakiegos dola przylapalam. Nie chce już tego dziecka. Nie chce juz niczego. To i tak jest bezto sensu. Nawet jak zajde to u przestanę juz calkiem akceptowac siebie. Nie chce. Nie kosxtem zdrowia. Te zęby sa tylko zapalnikiem bo sypia mi sie jeden za drugim. I wiem ze to dopiero początek. Mam dość. Glupia decyzja byla z tym staraniem sie. Jak czytam was, to jest jeszcze gorzej. Wy macie po dwojce dzieciakow niektore, inne staraja siemęża bo chca drugie, a ja z jednej stronystrony drugie bym chciala a z drugej strony nie, bo wiem, ze sobie nienie poradzę ze wszystkim na raz.
No coś ty;0 nie poddawaj się tak szybko no! !!!!Nie, jakoś nie mogę. Bic z tego nie bedzie. W ogole to jakiegos dola przylapalam. Nie chce już tego dziecka. Nie chce juz niczego. To i tak jest bezto sensu. Nawet jak zajde to u przestanę juz calkiem akceptowac siebie. Nie chce. Nie kosxtem zdrowia. Te zęby sa tylko zapalnikiem bo sypia mi sie jeden za drugim. I wiem ze to dopiero początek. Mam dość. Glupia decyzja byla z tym staraniem sie. Jak czytam was, to jest jeszcze gorzej. Wy macie po dwojce dzieciakow niektore, inne staraja siemęża bo chca drugie, a ja z jednej stronystrony drugie bym chciala a z drugej strony nie, bo wiem, ze sobie nienie poradzę ze wszystkim na raz.