reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I czlowiek placi!! Prywatnie placisz i tez czekasz
..to dopiero jaja
A ciesza sie ze maja takie oblezenie to w dupie z z czasem i czlowiekiem..nie ten to nastepny hehe taka prawda

Pozatym jestem naprawde mila i wyrozumiala osoba ale tyle co ja sie w ciagu 3 lat nauzeralam z ludzmi to moje..na poczcie.. W przychodni.. W sklepach .. W przedszkolu! W szkole! Na pogotpwiu czy w szpitalu gdzie pielegniarka wypraszala mnie z zaboegpwego a ja uparcie trzymalam syna za reke ktory balagal bym zostala i mowilaM Zostaje w myslach wstretna babo! Kuzwa mac ..cisnienie mi sie podnioslo... Musze odetchnac haha

Ostatnia edycja:
Rosumiem ze jest czas oczekiwania na wyniki ale by przyjsc jak powiedzieli i by nie bylo eh
Rozmyslalam o Tobie.. Oby bylo tak ze owulka sie mocno przesunela i dopiero sie cos tam tworzy...czytalam ze zdarzalo sie ze zarodek zdolal sie zagniezdzic przed sama @
Niech ten czas szybko.leci ehh!!!
Ja dzis chyba okresu nie mam ..od wczoraj mniej wiec chyba krocej mam bo 5 dni teraz
I obfity tylko 2 dni.. Super

Po tych porodach sie tak pozmienialo z obfitoscia

Plamienia nadal sa ale lekkie. Bylam na usg w szpitalu. Jest pecherzyk ale z zarodkiem zaledwie 1 mm i bez akcji serca. Mam przyjsc za 2 tyg bo albo ciaza jest mlodsza niz wynika z om albo niestety rozwoj sie zatrzymal. Teraz 2 tyg siedzenia ma bombie. Jak mnie nie zamkna w wariatkowie to bedzie dobrze.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiemy jak ta sytuacja jest stresująca jedyna co możemy zrobić to mówić żebyś się nie denerwowala i dużo odpoczywają trzymam kciuki żeby było lepiej oby się dzidzi rozwijala

Do góry