Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tutaj zdecydowanie jest lepiej &&&&& by kreseczka ciemniala I oby to bylo to :-) ty jestes juz po terminie @@@ ?Teraz może bardziej widać test wysechł
Ja chyba coś widzę wTeraz może bardziej widać test wysechł
Tak tutaj zdecydowanie jest lepiej &&&&& by kreseczka ciemniala I oby to bylo to :-) ty jestes juz po terminie @@@ ?
No to juz sporo to tym bardziej mysle ze cos musi z tego spoznienia sie pojawić chyba ze czesto masz takie opuznienia bo tak naprawde nie znam twojej histori bo jestem tu zaledwo od wczoraj .Tak jestem po terminie @ i to sporo bo dziś 17 dzień ale chyba owu się mocno przesunęła.
Wstretna @ jednak przyszla:/A ja dziewczynki wlasnie dostalam @@@ tak jak myślałam :-) takze zaczynam nowy 2cs do 3x sztuka chociaz w rzeczywistosci wiem ze bywa inaczej bo u mnie przy pierwszych staraniach bylo do 26x :-) :-) :-)
No to juz sporo to tym bardziej mysle ze cos musi z tego spoznienia sie pojawić chyba ze czesto masz takie opuznienia bo tak naprawde nie znam twojej histori bo jestem tu zaledwo od wczoraj .