reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wam też się uda szybciej niż myślisz :) a w jakim wieku masz dziecko? Chłopczyk czy dziewuszka? Ja mam dziesięcioletnią córkę :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Haha ale przesady:) Padlam z tego ze nie mozna glaskac zwierzat futerkowych bo dziecko urodzi sie z sierscia lub ze gdy matka myje naczynia i obleje sie woda to dziecko bedzie alkoholikiem. Ja niewiem kto to wymysla haha.

Haha ale przesady:) Padlam z tego ze nie mozna glaskac zwierzat futerkowych bo dziecko urodzi sie z sierscia lub ze gdy matka myje naczynia i obleje sie woda to dziecko bedzie alkoholikiem. Ja niewiem kto to wymysla haha.
Hahah no ja mialam 3 koty a córka urodziła się z bujną czupryną :) a że tego dnia była jedyną dziewuszką urodzoną to wszystkie położne zachwycały się włoskami,wg nich włoski długie jak u kilkumiesięcznego maluszka :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hahah no ja mialam 3 koty a córka urodziła się z bujną czupryną :) a że tego dnia była jedyną dziewuszką urodzoną to wszystkie położne zachwycały się włoskami,wg nich włoski długie jak u kilkumiesięcznego maluszka :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No to pewnie Ciebie sie tyczyl przesad z zgaga w ciazy sroko corcia miala bujna czuprynke:) A skad jestes? Bo ja z Rybnika.

Oby;) Ja mam synka 5 latka ktory juz od roku marudzi ze chce rodzenstwo:p A Twoja corka chce?
Oj bardzo. Ciągle się dopytuje kiedy,cytuję "zrobicie to dziecko w końcu bo chcę się koleżankom pochwalić" :) różnica wieku może będzie kosmiczna bo conajmniej 11 lat jakbym urodzila w przyszlym roku, ale tez sa dobre strony tego, przynajmniej będzie bardziej świadoma i pomocna niż maluch który bardziej by się bawił :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A co do zgagi to vył chyba jedyny ciążowy objaw jaki mnie czasami nawiedzal. Zero nudności wymiotów bóli głowy plamień itp itd. Mam cichą nadzieję że w drugiej ciąży będzie podobnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam Nowa koleżankę:)

Elodia co do pracy..wiem ze wyczerpujacy wysilek nie jest wskazanyl choc ćwiczenia z zachowanirm górnej granicy tetna 140 dla osob juz upraeiajacych sport tym bardziej sa pomocne ..bedziesz musiała ocenić sama jak się czujesz i czy moglabys pracowac lzej bo praca fizyczna..8h plus dzwigNie do tego co innego..mozna wiele ale w granicach normy.. I pisze o zdrowo przebiega jcej ciazy..a o tym dowiadujemy sie jak juz w niej jestesmy
Ja mimo ze moglam w sklepie stac badz siedziec( dzwigalam skrzynki z piwami jak jeszcze.nie wiedzialam zenjestem w ciazy) to i tak dostawalam strasznych boli i plamoen brunatnonczerwonych..4 moesoac i l4 . szpital .unormowane i przelezalam czy siedzialam w domu caly ten 4 i 5 miesoac a potem bylo ok
Z corka bez atrakcji oprocz skurczy rzepowoadajacych od 6 miesiąca
To zależy

Ja zrobie test w nd. Albo pn jak @ wciaz nie bedzie

Tylko kluje mnie raz w lewej raz z prawej

reklama
Do góry