Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ObyWam też się uda szybciej niż myślisza w jakim wieku masz dziecko? Chłopczyk czy dziewuszka? Ja mam dziesięcioletnią córkę
![]()
![]()
Hahah no ja mialam 3 koty a córka urodziła się z bujną czuprynąHaha ale przesadyPadlam z tego ze nie mozna glaskac zwierzat futerkowych bo dziecko urodzi sie z sierscia lub ze gdy matka myje naczynia i obleje sie woda to dziecko bedzie alkoholikiem. Ja niewiem kto to wymysla haha.
No to pewnie Ciebie sie tyczyl przesad z zgaga w ciazy sroko corcia miala bujna czuprynkeHahah no ja mialam 3 koty a córka urodziła się z bujną czuprynąa że tego dnia była jedyną dziewuszką urodzoną to wszystkie położne zachwycały się włoskami,wg nich włoski długie jak u kilkumiesięcznego maluszka
![]()
![]()
Oj bardzo. Ciągle się dopytuje kiedy,cytuję "zrobicie to dziecko w końcu bo chcę się koleżankom pochwalić"ObyJa mam synka 5 latka ktory juz od roku marudzi ze chce rodzenstwo
A Twoja corka chce?
Poznań (jak to niektorzy mawiają Poznań miasto doznań heheh)No to pewnie Ciebie sie tyczyl przesad z zgaga w ciazy sroko corcia miala bujna czuprynkeA skad jestes? Bo ja z Rybnika.