reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Raczej nie, ale miło, że tak uważasz.
Moja córkę uświadomiła mi, że zaczyna to być już śmieszne. Śluzy, temperatury, tabletki, latanie po lekarzach... za moment kończę 41-lat. Muszę odpuścić, po prostu nie jest mi to dane. W zamian za to, los pozwolił mi spełnić inne marzenie, dom na wsi. Muszę myśleć w ten sposób, inaczej zwariuję. Daję sobie czas do końca roku i koniec. I nie ważne, czy torbiel zeszła czy nie. Czy będzie kolejny miesiąc stracony na jej leczenie. Koniec przedłużania męki, bo zaczyna to być męką :(
Aniu może warto odpuścić, dać głowie odpocząć. I nagle, nie wiadomo skąd pojawi się maleństwo z zaskoczenia[emoji4]. Czego Ci i wszystkim innym dziewczynom życzę[emoji8] .
A córka jeszcze młoda, nie czuje ciśnienia to i nie rozumie[emoji12] .

reklama
Moja przyjaciolka przez 8lat nie mogla zajsc.. spali zez zabezpieczebia huz spisali sie na ztraty (mieli juz jednego syna) odposcili. Ale zdarzyl sie cud, bo tesciowa ktora ciagle siedzi w domu wyjechala na weekend do jakiejs kolezanki. Tak sie cieszyli, tak sie wyluzowali, tak poszaleli ze maja jeszcze coreczke

Jotka_Szczotka dokładnie. Często to głowa stoi nam na przeszkodzie... ale cholernie ciężko ją wyłączyć[emoji20].

@leeleeth co się nic nie odzywasz tylko cichaczem lajkujesz? Jeszcze 2 pak? Czy już maleństwo tulisz?

Znam malzenstwo ktore 10 lat sie staralo o pierwsze dziecko tak bardzo chcieli ze nie wychodzilo a wyniki wszystkie ok. Poznuej odpuscili chcieli sie rozejsc i nagle cud jedno dziecko a za rok drugie nieplanowane na dodatek

Dokladnie, w naszej glowie lezy 99,9% sukcesu jesli oczywiscie nie ma zadnych innych problemow zdrowotnych. .. ale jak juz ma sie dzieci to beda nastepne! Aniu, dlatego moze rzeczywiście daj spokoj.. a kto wie co zycie przyniecie. .. na wiosne bocian nad domem zakrazy i przyniecie co trzeba =)

Dziewuszki gratuluje drugiej kreski którym się udalo, u mnie @ na całego na testy łącznie wydalam okolo 30f... Obiecałam sobie ze teraz będę testować dopiero jak się @ spozni bo puszcze rodzine z torbami. Byl dol pierwszy dzień jak co miesiąc ale juz to przelknelam. W tym miesiącu się nie staram. Pierdziele, musze od tego odpocac bo naprawde idzie sfiksowac.

Właśnie sprawdzilam..yzn bylam w toalecie samo wyszlo:p i wyxhpdzi ze mam sluz plodny tylko to skrzepowe zabarwienie. Hmmm nie pamietam..mpze tak miewalam nie wiem

Hej Auslanderka! Moze tak zobaczymy

Zaraz koncze prace i skoncze pisac

M chce zabukowac wycieczkę ze znajpmymi na marzec bo znalezli fajna oferte i w terminie w ktorym bym mogla ale jesli tak hipotetycznie uda sie zajsc to to moze byc 7miesiąc...nie wiem ..latala ktoras z was w tym miesiacu ? Hmm
Kochana ja leciwlam do polski w 30tyg wracalam w 32tyg. Potrzebowalam tylko zaświadczenie od lekarza ze wszytko jest w porządku wystawione 2 dni przed lotem w każda stronę. Warto sprawdzić czy dane linie lotnicze przyjmują kobiety w ciąży powyżej któregoś tygodnia. Wiem ze niektóre kiedys zgadzały sie tylko do 6 miesiąca. Nie wiem jak jest teraz.
Jakie jeszcze ksiazki polecacie do przeczytania?? Nie wiem na co sie skusic.

Ja polecam dom na klifie ;) polskiej autorki ;) bardzo fajna ;)

Witam jestem tutaj Nowa i mam małe pytanie jestem po owulacji w 19dc od dnia owulacji pobolewa mnie lewy jajnik a dzisiaj doszlo pobolewanie brzucha jak na okres ale delikatnie a jajnik kluje okres mam dostać 13września dzień przed owulacja uprawiana sex z narzeczonym. Niewiem czy mam się bać zarejestrowałem się do ginekologa ale wizytę dopiero mam w piątek cały tydzień czy któraś z was tak miała kiedyś. Czy to może być coś poważnego czy mam się bać czy poprostu może być to ciąża.

Moze byc, nie musi. Ale zazwyczac jak sie seksi w takie dni bez zabezpieczebia to moze byc ciaza. =D

O przypomnialam sobie moje jeszcze jedno hobby jak zlapalam za konewke.. Kocham kwiaty. Wszedzie stoja kwiaty .. moj maz juz jak idziemy gdzies do sklepu zaslania mi oczy=D uwielbiam je kolekcjonowac, dbac o nie.. gadac do nich.. sa takie dzieczne za te rozmowy =D

reklama
Dodam że staram się z moim o dziecko od kilku miesięcy ale pierwszy raz mam takie dziwne objawy po owulacji dla tego się zaniepokoilam tym a do ginekologa cały tydzień czekania.

Do góry