reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Raczej nie, ale miło, że tak uważasz.
Moja córkę uświadomiła mi, że zaczyna to być już śmieszne. Śluzy, temperatury, tabletki, latanie po lekarzach... za moment kończę 41-lat. Muszę odpuścić, po prostu nie jest mi to dane. W zamian za to, los pozwolił mi spełnić inne marzenie, dom na wsi. Muszę myśleć w ten sposób, inaczej zwariuję. Daję sobie czas do końca roku i koniec. I nie ważne, czy torbiel zeszła czy nie. Czy będzie kolejny miesiąc stracony na jej leczenie. Koniec przedłużania męki, bo zaczyna to być męką :(
Aniu może warto odpuścić, dać głowie odpocząć. I nagle, nie wiadomo skąd pojawi się maleństwo z zaskoczenia[emoji4]. Czego Ci i wszystkim innym dziewczynom życzę[emoji8] .
A córka jeszcze młoda, nie czuje ciśnienia to i nie rozumie[emoji12] .

reklama
Moja przyjaciolka przez 8lat nie mogla zajsc.. spali zez zabezpieczebia huz spisali sie na ztraty (mieli juz jednego syna) odposcili. Ale zdarzyl sie cud, bo tesciowa ktora ciagle siedzi w domu wyjechala na weekend do jakiejs kolezanki. Tak sie cieszyli, tak sie wyluzowali, tak poszaleli ze maja jeszcze coreczke

Jotka_Szczotka dokładnie. Często to głowa stoi nam na przeszkodzie... ale cholernie ciężko ją wyłączyć[emoji20].

@leeleeth co się nic nie odzywasz tylko cichaczem lajkujesz? Jeszcze 2 pak? Czy już maleństwo tulisz?

Znam malzenstwo ktore 10 lat sie staralo o pierwsze dziecko tak bardzo chcieli ze nie wychodzilo a wyniki wszystkie ok. Poznuej odpuscili chcieli sie rozejsc i nagle cud jedno dziecko a za rok drugie nieplanowane na dodatek

Dokladnie, w naszej glowie lezy 99,9% sukcesu jesli oczywiscie nie ma zadnych innych problemow zdrowotnych. .. ale jak juz ma sie dzieci to beda nastepne! Aniu, dlatego moze rzeczywiście daj spokoj.. a kto wie co zycie przyniecie. .. na wiosne bocian nad domem zakrazy i przyniecie co trzeba =)

Dziewuszki gratuluje drugiej kreski którym się udalo, u mnie @ na całego na testy łącznie wydalam okolo 30f... Obiecałam sobie ze teraz będę testować dopiero jak się @ spozni bo puszcze rodzine z torbami. Byl dol pierwszy dzień jak co miesiąc ale juz to przelknelam. W tym miesiącu się nie staram. Pierdziele, musze od tego odpocac bo naprawde idzie sfiksowac.

Właśnie sprawdzilam..yzn bylam w toalecie samo wyszlo:p i wyxhpdzi ze mam sluz plodny tylko to skrzepowe zabarwienie. Hmmm nie pamietam..mpze tak miewalam nie wiem

Hej Auslanderka! Moze tak zobaczymy

Zaraz koncze prace i skoncze pisac

M chce zabukowac wycieczkę ze znajpmymi na marzec bo znalezli fajna oferte i w terminie w ktorym bym mogla ale jesli tak hipotetycznie uda sie zajsc to to moze byc 7miesiąc...nie wiem ..latala ktoras z was w tym miesiacu ? Hmm
Kochana ja leciwlam do polski w 30tyg wracalam w 32tyg. Potrzebowalam tylko zaświadczenie od lekarza ze wszytko jest w porządku wystawione 2 dni przed lotem w każda stronę. Warto sprawdzić czy dane linie lotnicze przyjmują kobiety w ciąży powyżej któregoś tygodnia. Wiem ze niektóre kiedys zgadzały sie tylko do 6 miesiąca. Nie wiem jak jest teraz.
Jakie jeszcze ksiazki polecacie do przeczytania?? Nie wiem na co sie skusic.

Ja polecam dom na klifie ;) polskiej autorki ;) bardzo fajna ;)

Witam jestem tutaj Nowa i mam małe pytanie jestem po owulacji w 19dc od dnia owulacji pobolewa mnie lewy jajnik a dzisiaj doszlo pobolewanie brzucha jak na okres ale delikatnie a jajnik kluje okres mam dostać 13września dzień przed owulacja uprawiana sex z narzeczonym. Niewiem czy mam się bać zarejestrowałem się do ginekologa ale wizytę dopiero mam w piątek cały tydzień czy któraś z was tak miała kiedyś. Czy to może być coś poważnego czy mam się bać czy poprostu może być to ciąża.

Moze byc, nie musi. Ale zazwyczac jak sie seksi w takie dni bez zabezpieczebia to moze byc ciaza. =D

O przypomnialam sobie moje jeszcze jedno hobby jak zlapalam za konewke.. Kocham kwiaty. Wszedzie stoja kwiaty .. moj maz juz jak idziemy gdzies do sklepu zaslania mi oczy=D uwielbiam je kolekcjonowac, dbac o nie.. gadac do nich.. sa takie dzieczne za te rozmowy =D

reklama
Dodam że staram się z moim o dziecko od kilku miesięcy ale pierwszy raz mam takie dziwne objawy po owulacji dla tego się zaniepokoilam tym a do ginekologa cały tydzień czekania.

Do góry