gosia1991
Fanka BB :)
no wiem,ale laboratorium u nas czynne jest do 11.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda. Nie ma jakiegos innego? Prywatnego? Ja na drugi koniec miasta kiedys jechalam bo potrzebowalam o 17 krew oddac.no wiem,ale laboratorium u nas czynne jest do 11.
Kurcze..no to szkoda ze musisz tyle czekac.Niestety nie mieszkam w dużym mieście.
Gosiu zaczekaj chociaz wiem ze to trudne jeszcze ze 2 dni i powtorz test ciazowy. Wiem jak to jest sama nieraz testowalam przed terminem. W moim przypadku negatyw nigdy nie przeszedl w pozytyw.Witam dziewczynki Co słychać ? jak pogoda u Was? Kiedyś tu pisałam,ale to było dawno temu. Teraz mam taki problem bo powinnam mieć dziś lub jutro @. Robiłam test w sobote i dziś ze stężeniem 25mlu/ml ale niestety negatywne. Boli mnie brzuch jak na okres. Z narzeczonym kochaliśmy się w dni płodne i w owulacje. Na dodatek mam taki problem,że jak nie będę w ciąży to zwalniam się z ówczesnej pracy i wyjeżdżam,dlatego wolałabym żeby była to ciąża. No,ale jak nie będzie to trudno się mówi i będziemy się starać znów gdzieś za rok. Miała któraś z Was,że test negatywny się mylił ?Pozdrawiam
Ja w czwartek idę oglądać serduszko[emoji175] to będzie prawie 7 tc ,boję się strasznie.Cisza tu straszna. Ja czekam na wizyte w poniedzialek. To bedzie 5t i 3 dz od @. Mam nadzieję ze cos bedzie widać a moim marzeniem jest zobaczyc zarodeczek bo wiem ze na serduszko za wczesnie... Bo jesli nie bedzie zarodka jeszcze widac to znow bedzie stres czy nie powtorzy sie historia sprzed 5 lat z pustym jajem.
A tak w ogole to powiedzcie mi co wy basz wasi lekarze mowia o farbowaniu wlosow? Jestem umowiona na za tydzień na rozjasnianie- pasemka na folie i sama nie wiem. Oczywiście zapytam co moj gin na to. W pierwszej ciazy farbowalqm wlosy ale to juz gdzies w 4 miesiacu. Rozne sa opinie ale najczesciej zeby nie farbowac do 12 tyg. Z drugiej strony to dziwne mi sie wydaje... bo czy mie dotykajac skory na prawde to przenika jakos do organizmu... szkoda ze nie ma konkrentych badan na ten temat.