Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję oczywiście będziemy działać moze te testy takie pozytywne przez ten zastrzyk ovritelle no ale nic trza serduszkowac
Myślę, że 19 czerwca będę miała lub ewentualnie 30. Na pewno podeślę@sylwaq90 [emoji8] super że się odezwalas, super ze wszystko w porządku! Masz dla nas jakąś motywującą foteczke? [emoji1]
Moja mama hahaha, ale w ciąży nie jest [emoji28]
Dokładnie. Bo niektórym rosną pęcherzyki ale nie pękają, także hasło "owulacja na dniach" niczego niee potwierdza...@Spark właśnie nigdy monitoringu nie miałam, jeśli przez lato nie uda się to porozmawiam z lekarka. Miałam dotychczas mnóstwo wizyt u ginekologow w przeróżnych dniach cyklu i zawsze było wszystko ok. Nie raz słyszałam, że owulacja na dniach, ale i tak warto potwierdzić monitoringiem.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom