reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1497366616-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj tez pozytyw nawet chyba mocniejszy niz wczoraj :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kotek87 pozytyw jak nic, dzialajcie.
Ach przypomniało mi się moje testowanie pierwsze i ostatnie z tymi testami :) życzę, żeby i dla Ciebie były ostatnie :D
@Spark czas leci bardzo szybko. Mimo, że jestem na l4 to mi się czas nie dluzy.
A właśnie miała, któraś z was kontrolę ZUS?

Ach przypomniało mi się moje testowanie pierwsze i ostatnie z tymi testami :) życzę, żeby i dla Ciebie były ostatnie :D
Dziękuję :) oczywiście będziemy działać :) moze te testy takie pozytywne przez ten zastrzyk ovritelle no ale nic trza serduszkowac :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

@Magda36 dziekuje [emoji8]

@sylwaq90 ja Cie pamietam [emoji12]
I dziekuje [emoji8]

@monia93 witaj :)

@1985natalia2 no to mocno kibicuj teraz kotkowi bo najwyrazniej u mnie to zadzialalo [emoji1377]

@limonka8721 dziekuje z calego serca [emoji8] A gadalam, ze sie nie udalo bo tak jakos nic nie czulam i do tej pory nie czuje [emoji33] ja sie przez to dzisiaj rano poryczalam na spacerze z psem [emoji85]

Zycze powodzenia [emoji1377] a zajecie glowy chyba na serio pomaga bo ja caly ten miesiac to zajmowalam sie remontem i to glownie zajmowalo mi mysli. Moze Majorka bedzie dla Ciebie tym samym co dla mnie remont [emoji16]glowa na wakacjach to kuciamba bedzie chetniej wspolpracowac [emoji12]

@Patrycja2810 dziekuje [emoji8] co tam i Ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Spark właśnie nigdy monitoringu nie miałam, jeśli przez lato nie uda się to porozmawiam z lekarka. Miałam dotychczas mnóstwo wizyt u ginekologow w przeróżnych dniach cyklu i zawsze było wszystko ok. Nie raz słyszałam, że owulacja na dniach, ale i tak warto potwierdzić monitoringiem. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu tak liczę że się coś ruszy tam. Chociaż jak na złość owulke mam dzisiaj hehe. Może zmiana klimatu jednak wpłynie na zagniezdzenie hehe.

Ależ wam dziewczyny zazdroszczę.... pamiętam u siebie polowkowe z julcia.
A co do cukrzycy to ja niestety miałam. Obyło się bez leków, sama dieta ale na koniec doszła jeszcze cholestaza i wywolywany poród w 37 tygodniu.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama hahaha, ale w ciąży nie jest [emoji28]

reklama
@Spark właśnie nigdy monitoringu nie miałam, jeśli przez lato nie uda się to porozmawiam z lekarka. Miałam dotychczas mnóstwo wizyt u ginekologow w przeróżnych dniach cyklu i zawsze było wszystko ok. Nie raz słyszałam, że owulacja na dniach, ale i tak warto potwierdzić monitoringiem. :)

Dokładnie. Bo niektórym rosną pęcherzyki ale nie pękają, także hasło "owulacja na dniach" niczego niee potwierdza...;)

Do góry