reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Takich neutralnych to za wiele nie ma. Albo róż albo niebieski. Narazie się powstrzymam od większych zakupów

Ja kupiłam tylko coś na szpital
Żółte , zielone i siwe [emoji12][emoji12]
Tez nie szaleje jak za pierwszym razem bo i tak wszystkiego nie założyłam i tak wiec tym razem rozsądnie i nie wyrzucam kasy w błoto [emoji1][emoji1]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ja w swoją pierwszą ciążę zaszłam max 2 dni po okresie.. Kochaliśmy się w ostatnim dniu okresu, kiedy były już tylko plamienia.. Później za 3 dni... I taka też była różnica w bliźniakach 3-4 dni.... Musiałam mieć wtedy podwójną owulację.... Cykle 26-28 dniowe

Ja tez to zrobiłam w okres [emoji2] tak zaszłam w pierwsza ciąże. poleciałam do polski , za miesiąc równo miałam okres z tym ze bardzo obfity ale niecałe 3 dni...... później jak sie okazało byłam w ciąży.
Zdarzają sie owu po okresie [emoji41]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Pamiętam jak mnie namawiałaś pytając, jak mogę tyle czekać (15dpo) [emoji14] a ja twardo, że nie! W 17dpo się poddałam i dwie krechy :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, No i widzisz, miałaś 2 dni mniej radości :D a próbowałam.. a tak to stracone 2 dni ;)

Dobra gotowa :)
Dziękuję za rady ... takerem będzie chyba lepszy efekt, jakoś tam się naciągnie i będzie :)
Przed:
Zobacz załącznik 809798
Po:
Zobacz załącznik 809799
Super efekt!!
To której teraz ?:D póki wolne mam :)
Koszt 80 zł :) i jeszcze duperele pomalowane :)
K widział, spodobało mu się bo chce przemalować stół i nogi od krzeseł :D

Uff, dobrze ze mu się spodobało! :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Odnośnie mowy ... okres wyrazu pojawia się od 12 mż :) ma ma - ka ka - ta ta ... + onomatopeje bum- bum, ći, ći :)
Okres zdania pojawia się między 2 a 3 rokiem życia :)
Ot takie moje zboczenie zawodowe :)

Dziś byłam w przychodni i była tam dziewczynka z przekutymi uszami roku male delikatne co prawda ale dla mnie za mała chyba jeszcze no niewiem każdy może mieć swoje zdanie.
@Izabela90 juz kupilas ciuszki tez mam termin na grudzień ale jakoś się boje cokolwiek szykować

Dziś byłam w przychodni i była tam dziewczynka z przekutymi uszami roku male delikatne co prawda ale dla mnie za mała chyba jeszcze no niewiem każdy może mieć swoje zdanie.
@Izabela90 juz kupilas ciuszki tez mam termin na grudzień ale jakoś się boje cokolwiek szykować
A no już kupilam. W każdej ciazy czekałam do 30tyg żeby coś kupić?a teraz zacznę wcześniej zbierać wyprawkę. Co ma być to będzie a będzie dobrze. Na kiedy masz termin? Udzielasz się na Grupie Grudniowych mam 2017?? Bo nie zauważyłam.

reklama
Do góry