Ja też podejrzewam że w tym mogła być owu 17,18 i nie trafiliśmy,także próbować warto do 3dni po zastrzyku,Trzymam mocno próbuj ja już 9cykl ale trzymam za was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też podejrzewam że w tym mogła być owu 17,18 i nie trafiliśmy,także próbować warto do 3dni po zastrzyku,Trzymam mocno próbuj ja już 9cykl ale trzymam za was
Takich neutralnych to za wiele nie ma. Albo róż albo niebieski. Narazie się powstrzymam od większych zakupów
Ja w swoją pierwszą ciążę zaszłam max 2 dni po okresie.. Kochaliśmy się w ostatnim dniu okresu, kiedy były już tylko plamienia.. Później za 3 dni... I taka też była różnica w bliźniakach 3-4 dni.... Musiałam mieć wtedy podwójną owulację.... Cykle 26-28 dniowe
Hehe, No i widzisz, miałaś 2 dni mniej radości a próbowałam.. a tak to stracone 2 dniPamiętam jak mnie namawiałaś pytając, jak mogę tyle czekać (15dpo) [emoji14] a ja twardo, że nie! W 17dpo się poddałam i dwie krechy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super efekt!!Dobra gotowa
Dziękuję za rady ... takerem będzie chyba lepszy efekt, jakoś tam się naciągnie i będzie
Przed:
Zobacz załącznik 809798
Po:
Zobacz załącznik 809799
To której teraz ? póki wolne mam
Koszt 80 zł i jeszcze duperele pomalowane
K widział, spodobało mu się bo chce przemalować stół i nogi od krzeseł
A no już kupilam. W każdej ciazy czekałam do 30tyg żeby coś kupić?a teraz zacznę wcześniej zbierać wyprawkę. Co ma być to będzie a będzie dobrze. Na kiedy masz termin? Udzielasz się na Grupie Grudniowych mam 2017?? Bo nie zauważyłam.Dziś byłam w przychodni i była tam dziewczynka z przekutymi uszami roku male delikatne co prawda ale dla mnie za mała chyba jeszcze no niewiem każdy może mieć swoje zdanie.
@Izabela90 juz kupilas ciuszki tez mam termin na grudzień ale jakoś się boje cokolwiek szykować