Spark
Fanka BB :)
To chybaa trochę tak jak : po co często "na siłę" robimy kucyki dziecku i wpinamy spineczki jak mała zaraz ściąga gumkę i spineczki wyrywajac sobie przy tym włosy [emoji14]Ja kolczyków potrafię nie nosić po kilka lat i nigdy nie mam problemu z ich założeniem jak już muszę. Mi nie chodzi, że kolczyki to zlooo ale w odpowiednim wieku. Będę miała kiedyś córkę będzie chciała kolczyki i będzie w takim wieku, że będzie sama mogła zadbać o ich higienę to ja wezmę do profesjonalnego piercera najpierw na pogadanke a potem na przeklucie. Na pewno nie będę małemu dziecku tego zrobić.
A propos szwagierki i jej córki to mała nie mogła spać w nocy przez bolace i napuchbiete uszko plus gorączka. Aż chce mi się powiedziec 'a nie mówiłam ' tylko szkoda że kosztem dziecka wszystko.
Ja tu kobietki czytam wasze historie z kolczykami w młodym wieku i nikt mi nie odpowiedział po co i skąd ten pośpiech?? Co takie dziecko ma z takich kolczyków bo nie rozumiem. Ale chcecie proszę bardzo ja tam wam się nie wtrącam tylko podane przyklady dalej do mnie nie przemawiają.
Ogólnie witam kobietki wczoraj miałam ciężki wieczór bo rozwolnienie miałam straszne, głowa mnie bolała i mi było niedobrze. Ale już trochę lepiej [emoji5]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo tak nam się wydaje ładniej
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom