z dnia na dzien coraz wiekszy ♥@ wciąż nie ma, więc trzeba mieć nadzieję. [emoji4]
Rośnijcie w siłę. [emoji3] [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z dnia na dzien coraz wiekszy ♥@ wciąż nie ma, więc trzeba mieć nadzieję. [emoji4]
Rośnijcie w siłę. [emoji3] [emoji4]
Też mam takie odczucia. Ostatnia ciąża była w 100% zaplanowana, bardzo pragnęlismy tego dziecka a jednak ktoś na górze stwierdził, że nam je odbierze i nie zamierza oddać.asia669 też chce odzyskać dziecko ktore straciłam.Dla mnie to była druga ciąża taka trochę niespodziewana.O pierwsza długo się starałam i myślałam ze tu też musi upłynąć przynajmniej rok a w 4-tym cyklu sie udało i trochę musiałam psychicznie się nastawić, w dodatku źle się czułam (w pierwszej ciazy super).Jak już zaczęłam się cieszyć to w 12 tyg.dowiedziałam się ze ciąża obumar la.Miałam wyrzuty sumienia ze nie cieszyłam się tak jak przy pierwszej ciazy.Jak już było po wszystkim chciałam aby to dziecko do mnie wróciło jak najszybciej.Czasem sobie myślę ze Ktos na gorze daje mi do zrozumienia ze nie powinnam miec drugiego dziecka.Skoro je straciłam i teraz 5 cykl minal i ciazy brak.Sama nie wiem co myśleć.
Piękny brzuszek.moj brzusio
Ja nie testuje już...A ja mam jeszcze nadzieję na ten cykl i jutro kolejny test
Tyle to byłam pewna ze podstawowe kosztują... W takim razie na pewno rozszerzone zrobimyNa stronie jest cennik - zakładka Koszty leczenia. Komplet badań to 240 zł. Podstawowe - 100zł. Może przed zrobieniem dopytaj gina, bo nie chciałabym cię narażać na koszty, ale tak mi gin powiedział i oczywiście doczytałam w necie, że może być tak, że ilość i ruchliwość będą ok, ale z morfologią będzie coś nie tak. Koleżanka dostała od razu zlecenie na kompleksowe.
Póki co jeszcze cicho na forum...hej laski, widze smutno na forum, przesylam fluidki ciazowe!!!!!