reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

laski bo odpuscic jest najgorzej, ja pamietam jak w styczniu wrocilam do staran i dwa pierwsze cykle po jednej kresce i okres przyszedl a jak naprawde zaszlam to az trzy dni wytrzymalam z testowaniem...ja troche przeszlam i jakos tak ten strach pozostaje i powiem Wam, ze i Wy sie doczekacie, ale nic na sile, jedna zajdzie po roku, inna po miesiacu a inna bedzie czekac nawet 2 lata...tak niestesty jest i to jest bardzo niesprawiedliwe :( ale ja w swoim otoczeniu mam dziewczyne, ktora trzy lata zajsc nie mogla, wyszly zle wyniki nasienia, ona nie miala sluzu plodnego i umowili termin do kliniki a kilka dni przed wizya test zrobila, bo okresu nie bylo...mlody w polowie sierpnia rok skonczy, cuda sie zdarzaja!!!

reklama
Ja jakiejś specjalnej spinki nie mam choć straszny niecierpliwus że mnie. To czekanie jest dla mnie najgorsze.jak się nie uda teraz to może w następnym cyklu. Wiem, że po 6 latach nadal jestem w stanie zajść w ciążę bo odkąd podjęliśmy decyzję już raz się udało. Decyzja była w grudniu ubiegłego roku a w lutowym cyklu się udało. Bez żadnych obliczeń obserwacji i sluzow. Niestety straciłam ta ciążę. Ale uda się ją to wiem[emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jakiejś specjalnej spinki nie mam choć straszny niecierpliwus że mnie. To czekanie jest dla mnie najgorsze.jak się nie uda teraz to może w następnym cyklu. Wiem, że po 6 latach nadal jestem w stanie zajść w ciążę bo odkąd podjęliśmy decyzję już raz się udało. Decyzja była w grudniu ubiegłego roku a w lutowym cyklu się udało. Bez żadnych obliczeń obserwacji i sluzow. Niestety straciłam ta ciążę. Ale uda się ją to wiem[emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jeszcze 6dni. I tez juz bym chciała wiedzieć czy się udaLO.

reklama
Do góry