reklama
Flower
Fanka BB :)
@Flower na pewno wszystko bedzoe ok!! Trzymam kciuki i dawaj znac jak tam
dam znac napewno
przeraza mnie jutrzejszy dzien bo od 8 do 15 bede w lesie na mistrostwach z pierwszej pomocy, patrzac na pogode dzisiejsza to chlodno i deszczowo a potem dzieci odstawic pod szkole i od razu do lekarza
To masz trochę czasu :]Dopiero jedziemy na urlop w sierpniu. Moja siostra chce mi umówić wizytę u swojego lekarza, dzięki któremu ma synka. U nas to chyba rodzinne są problemy z zajściem w ciążę po 30stce i jeszcze jej utrzymanie. Do sierpnia więc się nie będę spinac tylko postaram się schudnąć jak najwięcej.
Lekarza tutaj muszę znaleźć swoją drogą.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
komareczka
@Flower wszystko będzie ok, dziewczyny jutro sikające- trzymam kciuki U mnie sie rozpadało i grzmi, więc będzie burza pewnie w nocy, ja się przygotowuję do spania, mój T się pluska, coś dziś podziałamy, ale jakoś podchodzę na ludzie do tego cyklu,nawet do testów owu się tak nie przykładam... Ale chciałam Wam powiedzieć, że mój mężuś chyba się cieszy, że tu z Wami jestem, bo nawet dziś pytał: "Co tam u dziewczyn z forum, udało się którejś? "ja takie oczy, że w ogóle pyta, a on, że widzi, że często czytam i jeśli mi to jakoś pomaga i mam wsparcie tu, to się cieszy
bertha
Dokładnie.No to kciuki żeby sie udało naturalnie. A czemu zmiana kliniki?? Nie ufacie ekipie z pierwszej??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie @ 20.06. Już nie wiem który cykl. 20-ty po poronieniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24l
Czesc dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie testujace.
Mam takie pytanko do Was. Czy od luteiny dowcipnej moze piec i szczypac po stosunku? Bo dopiero zaczynamy wracac do zycia lozkowego po mojej operacji, ale tak mnie podwozie szczypie "po" ze masakra..czytam ze albo suchosc albo infekcja (ale dopiero skonczylam clotrimazol wiec sama nie wiem) nie mialam tak przed operacja...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi sie, ze raczej infekcja bo mnie po dowcipnej nic nie szczypało.
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
judytka777
Trzymam kciuki za testujace jutro!![emoji110]
My po wycieczce rowerowej.przejechaliśmy prawie 33 km[emoji5]słonko mnie spieklo masakra[emoji44]dzieciaki jechały dzielnie.Super było.idę spać bo padam na twarz.dobranoc do jutra
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
My po wycieczce rowerowej.przejechaliśmy prawie 33 km[emoji5]słonko mnie spieklo masakra[emoji44]dzieciaki jechały dzielnie.Super było.idę spać bo padam na twarz.dobranoc do jutra
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
komareczka
Spark
Zmienione...
reklama
Spark
Ok wpisałam... oby ostatni !Dokładnie.
U mnie @ 20.06. Już nie wiem który cykl. 20-ty po poronieniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom