Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Flower na pewno wszystko bedzoe ok!! Trzymam kciuki i dawaj znac jak tam
To masz trochę czasu :]Dopiero jedziemy na urlop w sierpniu. Moja siostra chce mi umówić wizytę u swojego lekarza, dzięki któremu ma synka. U nas to chyba rodzinne są problemy z zajściem w ciążę po 30stce i jeszcze jej utrzymanie. Do sierpnia więc się nie będę spinac tylko postaram się schudnąć jak najwięcej.
Lekarza tutaj muszę znaleźć swoją drogą.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie.No to kciuki żeby sie udało naturalnie. A czemu zmiana kliniki?? Nie ufacie ekipie z pierwszej??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie testujace.
Mam takie pytanko do Was. Czy od luteiny dowcipnej moze piec i szczypac po stosunku? Bo dopiero zaczynamy wracac do zycia lozkowego po mojej operacji, ale tak mnie podwozie szczypie "po" ze masakra..czytam ze albo suchosc albo infekcja (ale dopiero skonczylam clotrimazol wiec sama nie wiem) nie mialam tak przed operacja...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Zmienione...
Ok wpisałam... oby ostatni !Dokładnie.
U mnie @ 20.06. Już nie wiem który cykl. 20-ty po poronieniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom