Ja też przrechodzę rozczarowanie co miesiąc ;( , najpierw nadzieja a poznien znow to samo .
Ostatnie 2 miesiące to zużyłam rekordową liczbę testów . Piersi bardzo mnie bolały nawet miałam mdłości a testy negatywne !!! To stwierdziłam ze pewnie " Przetreminowany " i leciałam po następnego , nastepny pokazywał rownież negatyw a ja i tak nie wierzyłam bo przeciez tak bardzo się źle czuje , oczywiscie testy wygrały a ja znów na pozycji spalonej .
Ja jak testo- manka .
30 lat mam a czasami jak nastolatka .
Przeciez ja byłam w ciazy tylko testy mnie oszukały ;((((( oj głupia ja !!! .
O tym że robie jakiekolwiek testy to moj M nic nie wie !!! . Nie chce zeby martwił się , że znow mnie zawiódł , że to może przez niego itd . Jak bedzie pozytywny to bedzie wiedział . O jednym teście w miesiącu wie ale o innych nie !!! .
Ale juz się uspokoiłam z tymi testami i biorę to na klatę . Spokojnie czekam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnie 2 miesiące to zużyłam rekordową liczbę testów . Piersi bardzo mnie bolały nawet miałam mdłości a testy negatywne !!! To stwierdziłam ze pewnie " Przetreminowany " i leciałam po następnego , nastepny pokazywał rownież negatyw a ja i tak nie wierzyłam bo przeciez tak bardzo się źle czuje , oczywiscie testy wygrały a ja znów na pozycji spalonej .
Ja jak testo- manka .
30 lat mam a czasami jak nastolatka .
Przeciez ja byłam w ciazy tylko testy mnie oszukały ;((((( oj głupia ja !!! .
O tym że robie jakiekolwiek testy to moj M nic nie wie !!! . Nie chce zeby martwił się , że znow mnie zawiódł , że to może przez niego itd . Jak bedzie pozytywny to bedzie wiedział . O jednym teście w miesiącu wie ale o innych nie !!! .
Ale juz się uspokoiłam z tymi testami i biorę to na klatę . Spokojnie czekam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom