reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@judytka777 gratuluje!!! super sie spisali :)

Ooo to rozumiem, ze spotykamy sie na lutowkach? [emoji1]

@Lanvin no gdzie chudzina, taka akuratna jestem chociaz wg mnie nadal za duzo tluszczu a za malo miesni mam. Jutro jak zdarze to na basen pojde, skore ujedrnic, popracowac nad celulitem i spalic troche kalorii [emoji1377]

W czwartek bylam na dlugiej wycieczce rowerowej z K i tak mnie tylek i kuciamba bola, zd dzisiaj nad morze to z buta musielismy isc bo nie dalam rady na rower wziasc [emoji23]

Kurcze a jakim filtrem sie smarowaliscie, ze nie dal rady?! [emoji33]my serio nie czulismy tego slonca, dopiero pod domem poczulam, ze mnie ramiona pieka. Bardzo trzeba uwazac :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję też tak mysle[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bidulo ale Cię spalilo [emoji33]

Ja też mam uczulenie. Wyjdę chwilę na słońce u już takie małe czerwone kropki wszędzie [emoji26] a zawsze byłam na brązowo opalona[emoji26]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana hitaxa poczytaj sobie o tym w necie. Bardzo fajna sprawa właśnie na uczulenie słoneczne

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie podczas kąpieli wyciagnelam kleszcza z nogi...[emoji451][emoji34] fu. Ja juz wypachniona czekam na mezusia [emoji370], może jakie seksy będą[emoji16]
Jeśli chodzi o mameginekolog... strasznie przykre...[emoji20]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Windy91 [emoji23][emoji23][emoji23] Ty to dobra jestes [emoji23]

@mfifi04 kurcze ale porazka, ze Cie na "starosc" jakas alergia zlapala. Mialam sporo alergii za dziecka ale z prawie wszystkich wyroslam.

@Magda36 tez myslalam, ze juz jest po kryzysie. Pisala, ze nadal ma problemy ale kurcze, nie spodziewalam sie, ze straci synka juz w tak zaawansowanej ciazy :(

@Agatysia1 kuzwa przykro mi :( chociaz tyle, ze dlugosc cyklu normalna, szybciej kolejna szansa przyjdzie.

@Flower haha przedzialka to sobie jeszczy nigdy nie opalilam [emoji23]
Wslipczuje bo wiem, ze to nic przyjemnego, mnie ramiona strasznie bola :(

@Magda36 lo kurcze skad Ci sie to dziadostwo wzielo? Szybko zauwazylas?

Jak myslicie, chyba wystarczy, nie? Teraz czekanie...nie lubie tak czekac [emoji14]

1496001286-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ponoć wody Jej się saczyly, a to bardzo niebezpieczne i niestety dość często tak się kończy...:/1

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć wody Jej się saczyly, a to bardzo niebezpieczne i niestety dość często tak się kończy...:/1

Uuuuu no to naprawde kiepsko! Ja przed porodem spedzilam ponad miesiac w szpitalu z malowodziem! Mialam 3 razy dziennie ktg i do tego 3 godziny dziennie musialm liczyc ruchy dziecka, i codziennie ten strach czy wszystko bedzie ok!

@Windy91 [emoji23][emoji23][emoji23] Ty to dobra jestes [emoji23]

@mfifi04 kurcze ale porazka, ze Cie na "starosc" jakas alergia zlapala. Mialam sporo alergii za dziecka ale z prawie wszystkich wyroslam.

@Magda36 tez myslalam, ze juz jest po kryzysie. Pisala, ze nadal ma problemy ale kurcze, nie spodziewalam sie, ze straci synka juz w tak zaawansowanej ciazy :(

@Agatysia1 kuzwa przykro mi :( chociaz tyle, ze dlugosc cyklu normalna, szybciej kolejna szansa przyjdzie.

@Flower haha przedzialka to sobie jeszczy nigdy nie opalilam [emoji23]
Wslipczuje bo wiem, ze to nic przyjemnego, mnie ramiona strasznie bola :(

@Magda36 lo kurcze skad Ci sie to dziadostwo wzielo? Szybko zauwazylas?

Jak myslicie, chyba wystarczy, nie? Teraz czekanie...nie lubie tak czekac [emoji14]

1496001286-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Znamie zaczęło mnie strasznie swedziec. 3 lata jeździłam po dermatologach i wszyscy zgodnie ze to nic groźnego i taka jego uroda. Niestety jego uroda mi się nie podobała i usunelam prywatnie. Nawet chirurg który to wycinal stwierdził że raczej się nic nie dzieje. Miał strasznie głupią minę jak przekazywał mi wynik histopatologi. Na szczęście nie czerniak. A skąd się wziął to nie mam pojęcia. Nigdy za słońcem nie przepadalam.

1usavcqgt1dml95x.png

Uuuuu no to naprawde kiepsko! Ja przed porodem spedzilam ponad miesiac w szpitalu z malowodziem! Mialam 3 razy dziennie ktg i do tego 3 godziny dziennie musialm liczyc ruchy dziecka, i codziennie ten strach czy wszystko bedzie ok!
Ten stres najgorszy. Nawet w szpitalu niby masz stałą opieke ale dopóki nie dadzą ci dziecka to jest strach.

reklama
Do góry