reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@judytka777 gratuluje!!! super sie spisali :)

Ooo to rozumiem, ze spotykamy sie na lutowkach? [emoji1]

@Lanvin no gdzie chudzina, taka akuratna jestem chociaz wg mnie nadal za duzo tluszczu a za malo miesni mam. Jutro jak zdarze to na basen pojde, skore ujedrnic, popracowac nad celulitem i spalic troche kalorii [emoji1377]

W czwartek bylam na dlugiej wycieczce rowerowej z K i tak mnie tylek i kuciamba bola, zd dzisiaj nad morze to z buta musielismy isc bo nie dalam rady na rower wziasc [emoji23]

Kurcze a jakim filtrem sie smarowaliscie, ze nie dal rady?! [emoji33]my serio nie czulismy tego slonca, dopiero pod domem poczulam, ze mnie ramiona pieka. Bardzo trzeba uwazac :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję też tak mysle[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bidulo ale Cię spalilo [emoji33]

Ja też mam uczulenie. Wyjdę chwilę na słońce u już takie małe czerwone kropki wszędzie [emoji26] a zawsze byłam na brązowo opalona[emoji26]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana hitaxa poczytaj sobie o tym w necie. Bardzo fajna sprawa właśnie na uczulenie słoneczne

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie podczas kąpieli wyciagnelam kleszcza z nogi...[emoji451][emoji34] fu. Ja juz wypachniona czekam na mezusia [emoji370], może jakie seksy będą[emoji16]
Jeśli chodzi o mameginekolog... strasznie przykre...[emoji20]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Windy91 [emoji23][emoji23][emoji23] Ty to dobra jestes [emoji23]

@mfifi04 kurcze ale porazka, ze Cie na "starosc" jakas alergia zlapala. Mialam sporo alergii za dziecka ale z prawie wszystkich wyroslam.

@Magda36 tez myslalam, ze juz jest po kryzysie. Pisala, ze nadal ma problemy ale kurcze, nie spodziewalam sie, ze straci synka juz w tak zaawansowanej ciazy :(

@Agatysia1 kuzwa przykro mi :( chociaz tyle, ze dlugosc cyklu normalna, szybciej kolejna szansa przyjdzie.

@Flower haha przedzialka to sobie jeszczy nigdy nie opalilam [emoji23]
Wslipczuje bo wiem, ze to nic przyjemnego, mnie ramiona strasznie bola :(

@Magda36 lo kurcze skad Ci sie to dziadostwo wzielo? Szybko zauwazylas?

Jak myslicie, chyba wystarczy, nie? Teraz czekanie...nie lubie tak czekac [emoji14]

1496001286-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ponoć wody Jej się saczyly, a to bardzo niebezpieczne i niestety dość często tak się kończy...:/1

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć wody Jej się saczyly, a to bardzo niebezpieczne i niestety dość często tak się kończy...:/1

Uuuuu no to naprawde kiepsko! Ja przed porodem spedzilam ponad miesiac w szpitalu z malowodziem! Mialam 3 razy dziennie ktg i do tego 3 godziny dziennie musialm liczyc ruchy dziecka, i codziennie ten strach czy wszystko bedzie ok!

@Windy91 [emoji23][emoji23][emoji23] Ty to dobra jestes [emoji23]

@mfifi04 kurcze ale porazka, ze Cie na "starosc" jakas alergia zlapala. Mialam sporo alergii za dziecka ale z prawie wszystkich wyroslam.

@Magda36 tez myslalam, ze juz jest po kryzysie. Pisala, ze nadal ma problemy ale kurcze, nie spodziewalam sie, ze straci synka juz w tak zaawansowanej ciazy :(

@Agatysia1 kuzwa przykro mi :( chociaz tyle, ze dlugosc cyklu normalna, szybciej kolejna szansa przyjdzie.

@Flower haha przedzialka to sobie jeszczy nigdy nie opalilam [emoji23]
Wslipczuje bo wiem, ze to nic przyjemnego, mnie ramiona strasznie bola :(

@Magda36 lo kurcze skad Ci sie to dziadostwo wzielo? Szybko zauwazylas?

Jak myslicie, chyba wystarczy, nie? Teraz czekanie...nie lubie tak czekac [emoji14]

1496001286-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Znamie zaczęło mnie strasznie swedziec. 3 lata jeździłam po dermatologach i wszyscy zgodnie ze to nic groźnego i taka jego uroda. Niestety jego uroda mi się nie podobała i usunelam prywatnie. Nawet chirurg który to wycinal stwierdził że raczej się nic nie dzieje. Miał strasznie głupią minę jak przekazywał mi wynik histopatologi. Na szczęście nie czerniak. A skąd się wziął to nie mam pojęcia. Nigdy za słońcem nie przepadalam.

1usavcqgt1dml95x.png

Uuuuu no to naprawde kiepsko! Ja przed porodem spedzilam ponad miesiac w szpitalu z malowodziem! Mialam 3 razy dziennie ktg i do tego 3 godziny dziennie musialm liczyc ruchy dziecka, i codziennie ten strach czy wszystko bedzie ok!
Ten stres najgorszy. Nawet w szpitalu niby masz stałą opieke ale dopóki nie dadzą ci dziecka to jest strach.

reklama
Do góry