NeSSi
Moderatorka
Można to jakoś zbadać ?A kortyzol? Ale jak brak sterydy to może i te sterydy tak biedulkowi zaszkodziły [emoji20]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można to jakoś zbadać ?A kortyzol? Ale jak brak sterydy to może i te sterydy tak biedulkowi zaszkodziły [emoji20]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
7 lat i 4miesiące ...Nie, wczoraj właśnie na zajęciach rozmawiałam z instruktorką, że nie mogę się pozbyć tego brzuszka, a chodzę na zajęcia od lutego. Ona mówi, że w moim przypadku najlepsze by były ćwiczenia kardio, np. zumba właśnie, bo formę mam, trudne ćwiczenia nie sprawiają mi trudności, robię wszystkie deski itp, ale to niewiele daje. Tylek trochę mi się przez to podniósł...
To faktycznie sporo, a ile Twój synek ma lat?
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak kochana z krwi można zbadać ale o odpowiednich godzinach sprawdź u siebie w labie jakie oni godziny robią bo zawsze o 9 robiłam a teraz poszłam o 9 a babka mi mówi że oni o 8 robią. I ż moczu można zrobić z dobowej zbiórki.Można to jakoś zbadać ?
Tak. Nie wiem na ile sie do tego przyczynil gluten a na ile usuniecie zrostow ale ustapily. Takze do glutenu nie wracam.i ustapiły Ci te objawy?
A lekarze coś mówią? Skoro mówisz, zw nie je i nie pije świństw...7 lat i 4miesiące ...
Widzisz a jednak[emoji4]Ja też właśnie nie sądziłam ze jest ktoś z Podkarpacia ja jestem z Jarosławia
Sterydy baardzo możliwe. Kiedy przestał brać+?Obstawiam sterydy, które brał na astmę - bo nic innego mi do głowy nie przychodzi. Tarczycę ma ok :/ Waży 38 kg przy 136 :/
Przy pcos też gluten niewskazany...Ja mialam badania na nietolerancje i wyszla mi na gluten. Odstawilam go. Wskazane jest to tez przy tarczycy i endometriozie wiec mam podwojna motywacje.
Ja przez ostatnie dni bylam u gin na monitoringu owulacji. Pecherzyk rosl i rosl i rosl... i urosl za duzy i gin sie boi ze bylaby z tego torbiel wiec dzis dostalam zastrzyk z pregnylu.
Zwlaszcza ze robilan testy owulacyjne i wciaz negatywne wychodzily. Temperatura tez niska.
Eh. Jak nie urok to sraczka jak to mowia.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom