reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kochane!!!! Jak u Was????

Ja już po wizycie u dietetyczki ;) mamy plan opracowany ;) jak wrócę z wakacji wskakuje na dietę na 2i3 trymest ciąży a zaraz po porodzie będę mieć gotowa dietę dla matki karmiącej żeby jak najszybciej zrzucić dodatkowe kg... i te 10 ktoś mi jeszcze zostały do idealnej wagi ;)

Teraz ważna uwaga : tymianek rozmaryn i estragon są roślinami poronnymi!!!! Przy staraniach i w ciąży powinno się ich unikać!

A teraz info dla tych w ciazy: wiedzialyscie ze jest suplement diety który zużywa się w ciazy aby uniknąć u nowonarodzonego dzidziusia alergii? ?? Tak.. właśnie się dowiedziałam ze takie cudo istnieje!!!! Pozniejnzajrze do notatek od dietetyczki i napiszę nazwę.!!!!

85993e3khvkj6go2.png

Wow, dzięki za informacje! Pojęcia nie miałam ze te zioła tak działają!

reklama
Sama byłam w szoku... Tym bardziej ze uwielbiam tymianek i rozmaryn w kuchni! Moja dietetyczka sama na dniach rodzi... przekazała nam potężną wiedzę... ufam jej w 100% !!! Mało się o tym pisze na Internecie.. a i w gazetach dla przyszłych mam czy ulotkach od lekarzy nie ma takich informacji!

Zalecila mi jeszcze najlepsze witaminy.. jakie sama brała podczas ciazy... przyjmowała je jak tylko podjęła decyzję o dziecku... udało im się w 1 cyklu... a o wcześniejsze dziecko też się starali bardzo długo.... tylko bardzoo drogie... około 50e na dwa miesiące.... Ale chyba się zdecyduje je sprowadzić dla siebie... w końcu maleństwo najważniejsze...

85993e3khvkj6go2.png

Hej kochane!!!! Jak u Was????

Ja już po wizycie u dietetyczki ;) mamy plan opracowany ;) jak wrócę z wakacji wskakuje na dietę na 2i3 trymest ciąży a zaraz po porodzie będę mieć gotowa dietę dla matki karmiącej żeby jak najszybciej zrzucić dodatkowe kg... i te 10 ktoś mi jeszcze zostały do idealnej wagi ;)

Teraz ważna uwaga : tymianek rozmaryn i estragon są roślinami poronnymi!!!! Przy staraniach i w ciąży powinno się ich unikać!

A teraz info dla tych w ciazy: wiedzialyscie ze jest suplement diety który zużywa się w ciazy aby uniknąć u nowonarodzonego dzidziusia alergii? ?? Tak.. właśnie się dowiedziałam ze takie cudo istnieje!!!! Pozniejnzajrze do notatek od dietetyczki i napiszę nazwę.!!!!

85993e3khvkj6go2.png
Prenatal DHA. Na jego opakowaniu są wymienione takie zastosowania.

Iza, mnie zostało 10 dni.
Tylko coś mi się pomieszało z owulacja. Miała być 13 dc a była 16 dc. Tzn test owulacyjny pozytywny w 13 dc a wg usg ginekolog stwierdziła, że była 16 dc, więc i @ może się opóźnić, choć nigdy się tak nie zdarzyło :dry:

Spark w Gynocentrum w Katowicach przyjmuje dr Mercik - podobno bardzo dobry fachowiec. Wiele dziewczyn bardzo go poleca. Też się zastanawiam czy się nie wybrać do niego.
Oczywiście trzymam kciuki żeby to był TEN cykl i żebyś nigdzie nie musiała się wybierać!

reklama
Spark w Gynocentrum w Katowicach przyjmuje dr Mercik - podobno bardzo dobry fachowiec. Wiele dziewczyn bardzo go poleca. Też się zastanawiam czy się nie wybrać do niego.
Oczywiście trzymam kciuki żeby to był TEN cykl i żebyś nigdzie nie musiała się wybierać!
Dziękuję! Na wszelki się wypadek już się kontaktowalan z gyncentrum, póki co w sprawie zbadania nasienia :)

Do góry