reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak tam dzisiaj samopoczucie? :-) :)Testy w gotowości? ;)
Jak tam dzisiaj samopoczucie? :-) :)Testy w gotowości? ;)
Jestem wściekła bo jeszcze nie przyszły, a zamawialam je w piątek, priorytet w dodatku... Jak dzisiaj nie przyjdą to pójdę jutro do apteki, a temu facetowi napiszę swoje...
Samopoczucie średnie, bo czuję, że znów nic z tego :/ ale oczywiście nie zlamuje się ani nic w ten deseń ! :)
Ty jak tam? Testujesz jutro czy w sobotę ? :D

Jestem wściekła bo jeszcze nie przyszły, a zamawialam je w piątek, priorytet w dodatku... Jak dzisiaj nie przyjdą to pójdę jutro do apteki, a temu facetowi napiszę swoje...
Samopoczucie średnie, bo czuję, że znów nic z tego :/ ale oczywiście nie zlamuje się ani nic w ten deseń ! :)
To naprawdę długo. Ja w piątek zamawialam i juz we wtorek były. Trzymam kciuki za pozytywny tescik.&&&&

Ja też się denerwuje bo brzuch dzisiaj boli jeszcze bardziej :-( ale plamienia nie mam żadnego, czasami przed okresem miałam już lekkie plamienie a teraz nic więc jest nadzieja. Idę dzisiaj po testy, może wytrzymam do soboty albo zrobię jutro rano, nie wiem jeszcze, boję się tego rozczarowania...a z drugiej strony nie mogę się już doczekać żeby sprawdzić :-)

Ja w poprzednim cyklu byłam pewna że jestem w ciąży, wszystkie objawy miałam, mdłości itp. Jednak @ przyszła... W tym cyklu jestem jakoś bardziej spokojna, nie nastawiam się ale w głębi serca modlę się żeby to był ten cykl :-)

Ja też się denerwuje bo brzuch dzisiaj boli jeszcze bardziej :-( ale plamienia nie mam żadnego, czasami przed okresem miałam już lekkie plamienie a teraz nic więc jest nadzieja. Idę dzisiaj po testy, może wytrzymam do soboty albo zrobię jutro rano, nie wiem jeszcze, boję się tego rozczarowania...a z drugiej strony nie mogę się już doczekać żeby sprawdzić :-)
Mam tO samo z testowaniem...:)

&&&

reklama
Hej kochane!!!! Jak u Was????

Ja już po wizycie u dietetyczki ;) mamy plan opracowany ;) jak wrócę z wakacji wskakuje na dietę na 2i3 trymest ciąży a zaraz po porodzie będę mieć gotowa dietę dla matki karmiącej żeby jak najszybciej zrzucić dodatkowe kg... i te 10 ktoś mi jeszcze zostały do idealnej wagi ;)

Teraz ważna uwaga : tymianek rozmaryn i estragon są roślinami poronnymi!!!! Przy staraniach i w ciąży powinno się ich unikać!

A teraz info dla tych w ciazy: wiedzialyscie ze jest suplement diety który zużywa się w ciazy aby uniknąć u nowonarodzonego dzidziusia alergii? ?? Tak.. właśnie się dowiedziałam ze takie cudo istnieje!!!! Pozniejnzajrze do notatek od dietetyczki i napiszę nazwę.!!!!

85993e3khvkj6go2.png

Do góry