no to trzeba czekac na jej efektyPrzynajmniej wiem, że owu w końcu była![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to trzeba czekac na jej efektyPrzynajmniej wiem, że owu w końcu była![]()
Jak tam dzisiaj samopoczucie?Po prostu nie wiem w której fazie jestem hahai czy mogę liczyć na ciążę...
![]()
Jak tam dzisiaj samopoczucie?Testy w gotowości?
![]()
Jestem wściekła bo jeszcze nie przyszły, a zamawialam je w piątek, priorytet w dodatku... Jak dzisiaj nie przyjdą to pójdę jutro do apteki, a temu facetowi napiszę swoje...Jak tam dzisiaj samopoczucie?Testy w gotowości?
![]()
To naprawdę długo. Ja w piątek zamawialam i juz we wtorek były. Trzymam kciuki za pozytywny tescik.&&&&Jestem wściekła bo jeszcze nie przyszły, a zamawialam je w piątek, priorytet w dodatku... Jak dzisiaj nie przyjdą to pójdę jutro do apteki, a temu facetowi napiszę swoje...
Samopoczucie średnie, bo czuję, że znów nic z tego :/ ale oczywiście nie zlamuje się ani nic w ten deseń !
Ty jak tam? Testujesz jutro czy w sobotę ?![]()
Ja też się denerwuje bo brzuch dzisiaj boli jeszcze bardziej :-( ale plamienia nie mam żadnego, czasami przed okresem miałam już lekkie plamienie a teraz nic więc jest nadzieja. Idę dzisiaj po testy, może wytrzymam do soboty albo zrobię jutro rano, nie wiem jeszcze, boję się tego rozczarowania...a z drugiej strony nie mogę się już doczekać żeby sprawdzić :-)Jestem wściekła bo jeszcze nie przyszły, a zamawialam je w piątek, priorytet w dodatku... Jak dzisiaj nie przyjdą to pójdę jutro do apteki, a temu facetowi napiszę swoje...
Samopoczucie średnie, bo czuję, że znów nic z tego :/ ale oczywiście nie zlamuje się ani nic w ten deseń !
Ty jak tam? Testujesz jutro czy w sobotę ?![]()
Mam tO samo z testowaniem...Ja też się denerwuje bo brzuch dzisiaj boli jeszcze bardziej :-( ale plamienia nie mam żadnego, czasami przed okresem miałam już lekkie plamienie a teraz nic więc jest nadzieja. Idę dzisiaj po testy, może wytrzymam do soboty albo zrobię jutro rano, nie wiem jeszcze, boję się tego rozczarowania...a z drugiej strony nie mogę się już doczekać żeby sprawdzić :-)
&&&Ja też się denerwuje bo brzuch dzisiaj boli jeszcze bardziej :-( ale plamienia nie mam żadnego, czasami przed okresem miałam już lekkie plamienie a teraz nic więc jest nadzieja. Idę dzisiaj po testy, może wytrzymam do soboty albo zrobię jutro rano, nie wiem jeszcze, boję się tego rozczarowania...a z drugiej strony nie mogę się już doczekać żeby sprawdzić :-)