a test robilas?Ja nogi na ścianę zarzucałam ;-)
2 dni do planowanej @... Trochę się boję, bo dziś zaczął brzuch boleć, pewnie znowu się nie udało... ale jest jeszcze nadzieja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a test robilas?Ja nogi na ścianę zarzucałam ;-)
2 dni do planowanej @... Trochę się boję, bo dziś zaczął brzuch boleć, pewnie znowu się nie udało... ale jest jeszcze nadzieja...
Jeszcze nie, w tym miesiącu postanowiłam nie robić przed terminem @(17.06), chyba zrobię w piątek rano ten o czułości 10... Oby nie przyszła wredna @a test robilas?
trzymam mocno kicuki a to, ze brzuch boli to nie jest zly znak, bo mnie tez bolal a to byla ciazaJeszcze nie, w tym miesiącu postanowiłam nie robić przed terminem @(17.06), chyba zrobię w piątek rano ten o czułości 10... Oby nie przyszła wredna @
Dziękuję za miłe słowa, od razu humor mi się poprawił, będę cierpliwie czekać :-)trzymam mocno kicuki a to, ze brzuch boli to nie jest zly znak, bo mnie tez bolal a to byla ciaza
ja zawsze mowilam, ze poki nie ma @ to jest nadziejaDziękuję za miłe słowa, od razu humor mi się poprawił, będę cierpliwie czekać :-)
Haha ja też na ścianę...Ja nogi na ścianę zarzucałam ;-)
a na kiedy masz termin?Haha ja też na ścianę...
Ja niestety też czuję, że @ nadejdzie... :/
Już ani jamniki nie bolą ani nic innego, dodatkowo pojawił się przezroczysty ciagnacy śluz, podobny do owulacyjnego, a czytałam, że to estrogenowy i taki czasami się zdarza przed @...:/:/
Ten śluz może też być oznaką ciąży! :-)Haha ja też na ścianę...
Ja niestety też czuję, że @ nadejdzie... :/
Już ani jamniki nie bolą ani nic innego, dodatkowo pojawił się przezroczysty ciagnacy śluz, podobny do owulacyjnego, a czytałam, że to estrogenowy i taki czasami się zdarza przed @...:/:/
u mnie tez sucho bylo przed @ jak zaszlam, dopiero potem wrocil sluz taki jak po owuTen śluz może też być oznaką ciąży! :-)
U mnie suchości...
Czekamy, uda nam się!