Spark
Fanka BB :)
Jeśli cykl będzie taki jak przez ostanie 3miesiace, czyli 27 dniowy, to w sobotę...a na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli cykl będzie taki jak przez ostanie 3miesiace, czyli 27 dniowy, to w sobotę...a na kiedy masz termin?
My się nigdy nie powstrzymujemy jeśli chcemysię poprzytulac, a jak powinno być to nie wiemDziewczyny a jak to jest u Was z seksem w fazie poowulacyjnej? Czytałam, że najlepiej wstrzymać się...
no to szansa nadal jest, ktory to juz cykl staran?Jeśli cykl będzie taki jak przez ostanie 3miesiace, czyli 27 dniowy, to w sobotę...
27no to szansa nadal jest, ktory to juz cykl staran?
Jezu jak dlugo szok
Jezu jak dlugo szok
No niestety.... Jak miałam prawie 24 lata i zaczęliśmy starania bo w szpitalu lekarz powiedział, że mogę mieć ciężko, to Ci którym powiedziałam po jakimś czasie mówili : co tak szybko? Masz dopiero 24 lata...!Jezu jak dlugo szok
a powiedz lekarza masz dobrego?No niestety.... Jak miałam prawie 24 lata i zaczęliśmy starania bo w szpitalu lekarz powiedział, że mogę mieć ciężko, to Ci którym powiedziałam po jakimś czasie mówili : co tak szybko? Masz dopiero 24 lata...!
Ja powtarzalam, że jestem gotowa, a poza tym nie chce się Potem obudzić z ręką w nocniku jakby długo nie wychodziło... No i proszę !
Ponad 2 lata już... Gdybym zaczęła później wbrew sobie i by nie wychodziło to bym w ogóle plula sobie w brodę, a tak to robię co mogę od poczatku
Ja żałuję, że wcześniej się nie zdecydowaliśmy :-(No niestety.... Jak miałam prawie 24 lata i zaczęliśmy starania bo w szpitalu lekarz powiedział, że mogę mieć ciężko, to Ci którym powiedziałam po jakimś czasie mówili : co tak szybko? Masz dopiero 24 lata...!
Ja powtarzalam, że jestem gotowa, a poza tym nie chce się Potem obudzić z ręką w nocniku jakby długo nie wychodziło... No i proszę !
Ponad 2 lata już... Gdybym zaczęła później wbrew sobie i by nie wychodziło to bym w ogóle plula sobie w brodę, a tak to robię co mogę od poczatku
Tak, tzn leczył dwie moje koleżanki i było ok, mogę do niego dzwonić o każdej porze dnia i nocy i na spokojnie mi odpowie na każde pytanie... Choć teraz widzę, że już sam jest bezsilny powoli...a powiedz lekarza masz dobrego?
Dziękuję Ci!! Ja za Ciebie też !!Ja żałuję, że wcześniej się nie zdecydowaliśmy :-(
Myślałam, że moment i się uda, przecież wszystkim się udaje to nam też... Niestety, w kwietniu minął rok.
Mam niedoczynność tarczycy i wysoką prolaktyne, niby teraz wyniki są w normie ale zobaczymy...
Spark bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście! :-)