reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Głośno [emoji23][emoji23][emoji2]
Ale fajnie z dnia na dzień coraz bardziej cenię to co mam. Chłopaki rosną, czasem napatrzeć się nie mogę na nich [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez bym tak chciała! Chociaż dla mnie już za późno, raczej nie zdążę 5 trzasnąć ale zawsze chciałam mieć taka gromadkę! :)

[emoji64]

reklama
@Paraplu baarany naa drodze...

Byłam u Pani doktor, marudzila, że jak już wczoraj pojawiło się trochę krwi a dzisiaj brązowo to miałam zaraz przyjść bo teraz nie wie dlaczego to (wczoraj miałam ale prrzy wkladaniu tabletki także się nie prrzejmowalam ). Zrobiła usg z dzidzią ok, jak zwykle leniwo leżała... lekarka kazała sprawdzać przez 2 dni co będzie bo teraz uszkodzenia szyjki niee widzi, i jakby co zwiększyć z powrotem dawkę luteiny, leżeć i odpoczywać... chwycila mniee za rękę i powiedziała, że nie dziwi się że się martwię... była bardzo miła :)

Czekamm jutro na Wasze 2 krreseczki, Tobie Flower na mocniejsze! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że jest ok , także do łóżka maleńka

Dobrze, że jest ok , także do łóżka maleńka
@Spark do łóżka tylko tym razem sama [emoji12] . Dobrze ze wszystko ok.[emoji9]

1usavcqgt1dml95x.png

@Paraplu baarany naa drodze...

Byłam u Pani doktor, marudzila, że jak już wczoraj pojawiło się trochę krwi a dzisiaj brązowo to miałam zaraz przyjść bo teraz nie wie dlaczego to (wczoraj miałam ale prrzy wkladaniu tabletki także się nie prrzejmowalam ). Zrobiła usg z dzidzią ok, jak zwykle leniwo leżała... lekarka kazała sprawdzać przez 2 dni co będzie bo teraz uszkodzenia szyjki niee widzi, i jakby co zwiększyć z powrotem dawkę luteiny, leżeć i odpoczywać... chwycila mniee za rękę i powiedziała, że nie dziwi się że się martwię... była bardzo miła :)

Czekamm jutro na Wasze 2 krreseczki, Tobie Flower na mocniejsze! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę że wszystko ok! Trzymajcie się tam dzielnie bo wszystkie zamierzymy do Ciebie niebawem dołączyć :)

reklama
Do góry