reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Głośno [emoji23][emoji23][emoji2]
Ale fajnie z dnia na dzień coraz bardziej cenię to co mam. Chłopaki rosną, czasem napatrzeć się nie mogę na nich [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez bym tak chciała! Chociaż dla mnie już za późno, raczej nie zdążę 5 trzasnąć ale zawsze chciałam mieć taka gromadkę! :)

[emoji64]

reklama
@Paraplu baarany naa drodze...

Byłam u Pani doktor, marudzila, że jak już wczoraj pojawiło się trochę krwi a dzisiaj brązowo to miałam zaraz przyjść bo teraz nie wie dlaczego to (wczoraj miałam ale prrzy wkladaniu tabletki także się nie prrzejmowalam ). Zrobiła usg z dzidzią ok, jak zwykle leniwo leżała... lekarka kazała sprawdzać przez 2 dni co będzie bo teraz uszkodzenia szyjki niee widzi, i jakby co zwiększyć z powrotem dawkę luteiny, leżeć i odpoczywać... chwycila mniee za rękę i powiedziała, że nie dziwi się że się martwię... była bardzo miła :)

Czekamm jutro na Wasze 2 krreseczki, Tobie Flower na mocniejsze! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że jest ok , także do łóżka maleńka

Dobrze, że jest ok , także do łóżka maleńka
@Spark do łóżka tylko tym razem sama [emoji12] . Dobrze ze wszystko ok.[emoji9]

1usavcqgt1dml95x.png

@Paraplu baarany naa drodze...

Byłam u Pani doktor, marudzila, że jak już wczoraj pojawiło się trochę krwi a dzisiaj brązowo to miałam zaraz przyjść bo teraz nie wie dlaczego to (wczoraj miałam ale prrzy wkladaniu tabletki także się nie prrzejmowalam ). Zrobiła usg z dzidzią ok, jak zwykle leniwo leżała... lekarka kazała sprawdzać przez 2 dni co będzie bo teraz uszkodzenia szyjki niee widzi, i jakby co zwiększyć z powrotem dawkę luteiny, leżeć i odpoczywać... chwycila mniee za rękę i powiedziała, że nie dziwi się że się martwię... była bardzo miła :)

Czekamm jutro na Wasze 2 krreseczki, Tobie Flower na mocniejsze! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę że wszystko ok! Trzymajcie się tam dzielnie bo wszystkie zamierzymy do Ciebie niebawem dołączyć :)

reklama
Do góry