reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana u mnie dzisiaj tez 20dc.... złe sie czuje cały czas- nie wiem co jest :-(
Wogole o ciąży nie myśle - co bedzie to bedzie ...
wykres wyglada jak wyglada... 8 dni do @

A Ty jak tam sie czyjesz Kochana ?
Nie mam zadnych przeczuć...
Dokładnie będzie co ma być.
Jestem spokojna bo jestem PID opieka specjalisty. Wierze ze mi pomoze i niedlugo bede sue cieszyc upragnionym maleństwem :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny sprawa jest. Mam iść do gin jutro to na nfz? Sprawdzi czy ciąża jest tam gdzie powinna. Tego prywatnie mogę iść dopiero 10 mają;/ a gdzie tu jeszcze endokrynolog? Nie wiem co mam robić. Teraz jeszcze majówka i połowy lekarzy nie będzie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym poszla, moze da Ci cos nad podtrzymanie.. Zeby zobaczyc, to troszke za wczesnie.. Ja bylam w dzien testu i nic tam jeszcze nie bylo, za niska beta...

@Flower ja też coś widzę, ale tak jak pisała @Spark przy takim cieniu cienia cienia trzeba poczekać na kolejny test. Trzymam kciuki dalej[emoji110][emoji110][emoji110].

@Spark a Ty jak się dzisiaj czujesz? Apetyt wrócił? Kiedy następna wizyta?
Nie, apetyt nie wrócił, od dwóch dni mimo picia prawie nic nie sikam, jak idę ok 21 tak potem o 12 dopiero... teraz zauważyłam lekkie plamki na wkladce, jestem przerażona :(:( zaraz chyba obudze mojego i pojadę na IP, nie wiem co jest... może to przez aplikacje luteiny wczoraj albo przytulanki? Słabo mi ze strachu...:(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, apetyt nie wrócił, od dwóch dni mimo picia prawie nic nie sikam, jak idę ok 21 tak potem o 12 dopiero... teraz zauważyłam lekkie plamki na wkladce, jestem przerażona :(:( zaraz chyba obudze mojego i pojadę na IP, nie wiem co jest... może to przez aplikacje luteiny wczoraj albo przytulanki? Słabo mi ze strachu...:(

Kochana jedz na IP trzymam kciuki mam nadzieję że wszystko będzie dobrze nie martw się [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie. To pewnie przez aplikację luteiny. Ale budź swojego i jedźcie. Lepiej niech Cię przebadają i uspokoją.

Kochana nie denerwuj się. Bedzie wszystko dobrze. Daj znać;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Zywa krew czy brunatna? Przy luteinie tak sie wlasnie podobno moze zadziac, bo podrazniaja Cie a przytulanki swoja droga.. Ale dla swietego spokoju jedz na IP bo po co masz sie zamartwiac

Do góry