reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Docia1975 duuuzo zdrówka dla taty !!!

@Paraplu @1985natalia2 Wam tez kochane zdroweczka.
Mnie tez jakieś przeziębienie się przyplątało :/

@queen_b masakra, co za chaos o totalny brak kompetencji .... oby szybko poszło [emoji6]

@Aschlee25 niestety bez odpowiednich leków się nie obejdzie. Idź do specjalisty.

Dziewczyny działające powodzenia !!! I owocnych staranek [emoji12]

Ja dziś miałam wizytę ... wszystko dobrze, bardzo się cieszę. Dzidziuś z USG 10t1d a z OM 9t6d zatem niewielka różnica. Za dwa tygodnie prenatalne i dalej stres ... i pewnie tak do porodu [emoji39]
A oto nasz dzidz
1492019703-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
śliczności niech się zdrowo rozwija

Ślicznosci [emoji7]

Toż to mocna krecha jest! Gratulacje!

Tylko porządne jakieś :)

Ale Ty miałaś te lipne testy z allegro... Nie ma sensu takich stosować...

[emoji110][emoji110][emoji110] to idziemy łeb w łeb :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nie,nie ja nigdy z Allegro nie zamawiałam. Testy owu miałam z facelle zawsze :-)

Ja dzisiaj miałam cudowną noc, bo młody pół nocy mi kaszlał nad głową...macie może jakiś sposób, żeby dziecko oduczyło się przychodzić do rodziców w nocy? Młody ma 6,5 roku a ciągle w nocy przychodzi, a ja nie potrafię go oduczyc :( jeśli teraz przyszloby jeszcze małe dziecko, to co, mamy w 4 spać? Ehhh...

Ja nie bardzo wiem jak oduczyc ale mysle ze tablica motywacyjna by mogla pomoc. Moj Potwor budzi sie 5-6 rano i nie mam juz wiecej mowy o spaniu , nasze lozko jesst od malego miejscem zabaw i nie potrafu u nas usnac a czasami wolalabym zeby zalegl w nim i zasnal i nam dal chwile pospac jeszcze ;)

Dziewczyny ja już wstałam,jadę na szpital tatę wczoraj mi erka wzięła ma obrzęk płuc,stan ciężki stabilny,leży na ojomie,proszę trzymajcie mocno bardzo się deenerwuje

Tzrymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!

przechodziłem to samo tylko z mamą, obrzęk płuc i wylew krwii ale wyszła z tego. 6tyg w Warszawie leżała a w Olsztynie nawet zwolnienia nie wystawili bo nie wierzyli że przeżyje.

hmmm jestes moze z Olsztyna?? :)

Kto się pisze na kawę ? :)

ja z checia powciagam zapach a potem zabiore fusy na peeling :wink:

tylko glupi ma szczescie- wiec musze byc bardzo inteligentna skoro mnie wciaz omija :-D:-D:-D

hahaha no grunt to umiec sobie wszytsko wytlumaczyc :laugh2::laugh2::laugh2: kazda ciaza jest inna i wcale nie musi byc tak dlugo jak za pierwszym razem! :)

Zrobię też jajeczka faszerowane z buraczkami

no to mnie zaciekawilas, jakie buraczki, co i jak> przepis prosze :) Moje danie to jajka faszerowane pieczarkami i znikaja zawsze na kazdej imprezie bardzo szybko :)

A poza tym okresu brak... A zawsze był o czasie :eek: Ale poczekam na niego jeszcze, bo pewno czai się gdzieś w krzakach :laugh2:

Podziwiam cierpliwosc ale My tu malo cierpliwe wiec prosimy ladnie jutro siknac i nam tu dwie kreski pokazac :tak::tak::tak:

Dziewczyny tata przytomny,mówi jest lepiej ,oddycha samodzielnie,przeszedł zawał serca teraz czekamy bo przywiozą go do szpitala wojewódzkiego w Tarnowie na kardiologie,prawdopodobnie koronografia,czekam bo pojadę za karetką,najgorsze myślę że minęło

Dobrze ze juz lepiej, trzymaj sie

Dziolchy ratunku rabnely mnie korzonki a nie moge lezec ni siedziec bo dzieciaki...ktos zna jakies sposoby???kuzwa jak boliiiii
emoji24.png
emoji22.png
emoji24.png
emoji22.png
emoji24.png
emoji22.png
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png

o kurczaki :( wspolczuje bardzo i chyba naprawde wygrzanie to dobry pomysl

Witam was dziewczyny wiem ze ostatnio nie pisalam ale chciałam wylyzowac odpuscilam trochę @ mam mieć ża dwa dni ale kilka dni jest mi niedobrze rano właśnie zrobilam test i szok wyszła druga krecha ale strasznie się boje ze będzie jak w listopadzie i @ przyjdzie spóźniona aż mi się ręce trzesa z nerwow

jeeee! Musi byc dobrze! tyle osob trzyma kciuki ze napewno wszystko w porzadku, a strach.. cuz tego sie nie pozbedziesz nigdy ale musisz sama uwierzyc ze jest OK,
Teraz prosze tu nas pozarazac :laugh2:

A oto nasz dzidz

cudowny :yes:

Dzis dlugi i zabiegany dzien ale od jutra wolne :) moge spokojnie zrobic zakupy i przygotowywac swiateczne potrawy :)

reklama
Do góry