Lanvin
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za baby?! W przedszkolu w którym pracowałam nigdy nie było czegos takiego... Same chowalysmy czekoladowe jajeczka żeby dzieci szukały i mówiłysmy ze zająć był w nocy i pochowal. Albo w kurtki i dzieci wychodząc miały niespodziankę. Tak samo z Mikołajem, zawsze był chętny tato żeby się przebrać. Nie rozumiem tych pań...Ale się zdenerwowałam... Mały przyszedł do mnie niedawno i ni z tego, ni z owego mówi do mnie, że że go oklamaliśmy, bo zajączek nie istnieje i rodzice kupują słodycze i je chowają i już nam nie uwierzy. Jak go zapytałam kto mu to powiedział, to mówi, że pani w przedszkolu... Nosz kurde, sama mu miałam w tym roku powiedzieć, to one bezczelnie dzieciom coś takiego mówią...przegięcie :/
Nie zawsze i nie wszędzie. W moich rejonach mamy szpital o bardzo starym wyposażeniu, ale o bardzo fajnym personelu. I lekarze i pielęgniarki i położne są zarabiste. I nie słyszałam od żadnej rodzącej i sama też nie powiemam złego słowa. Po operacji bardzo pielęgniarki pomagają i wstać i umyć się i zrobią jeść i w nocy biegaly co chwile sprawdzać czy wszystko dobrze. Tak samo po porodzie dziewczyny mają fajna opiekę. Dzidzia jest zabierana na noc, w dzień jeśli chcesz odpocząć również. Naprawdę złego słowa nie powiem i złej opini nie słyszałam.Bardzo mnie to cieszy bo jak wiadomo w Polsce są trochę inne realia
Tak kochana zaczęłam. Dziś mam monitoring. Więc starania pełna para. A kiedy masz wizytę u gin?Dobrze, dziekuje[emoji8] zaczyna mi macica chyba płuca unosić bo zadyszki dostaje jak 70ciolatka[emoji51]
Wlasnie od dwóch godzin próbuje wykonać pedicure, ja kuzwa nie wiem jak niektóre dziewczyny nawet na koncu sobie malują paznokcie[emoji33]
A u Ciebie jaki etap? Zaczęliście juz prawda?[emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110] [emoji110] trzymam kciuki. Daj znać jak będziesz coś wiedzieć.Dziewczyny ja już wstałam,jadę na szpital tatę wczoraj mi erka wzięła ma obrzęk płuc,stan ciężki stabilny,leży na ojomie,proszę trzymajcie mocno bardzo się deenerwuje
No daj spokój... Muszę porozmawiać na ten temat. Dzisiaj nie zdążyłam, bo rozmawiałam z jedną z mam, bo chłopaki męczą nas od jakiegoś czasu, żeby mogli się odwiedzić wzajemnie po przedszkolu, ale jak złapię panią jak będę go odbierać, to z nią porozmawiam.Co to za baby?! W przedszkolu w którym pracowałam nigdy nie było czegos takiego... Same chowalysmy czekoladowe jajeczka żeby dzieci szukały i mówiłysmy ze zająć był w nocy i pochowal. Albo w kurtki i dzieci wychodząc miały niespodziankę. Tak samo z Mikołajem, zawsze był chętny tato żeby się przebrać. Nie rozumiem tych pań...
O której wizyta?? Trzymam kciuki, żeby się udało [emoji8]Tak kochana zaczęłam. Dziś mam monitoring. Więc starania pełna para. A kiedy masz wizytę u gin?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro daj znać jak sytuacja wygląda, jesteśmy z Tobą!Dziewczyny ja już wstałam,jadę na szpital tatę wczoraj mi erka wzięła ma obrzęk płuc,stan ciężki stabilny,leży na ojomie,proszę trzymajcie mocno bardzo się deenerwuje
trzymam mocno kciuki, oby szybko wrócił do zdrowiaDziewczyny ja już wstałam,jadę na szpital tatę wczoraj mi erka wzięła ma obrzęk płuc,stan ciężki stabilny,leży na ojomie,proszę trzymajcie mocno bardzo się deenerwuje
Dziewczyny ja już wstałam,jadę na szpital tatę wczoraj mi erka wzięła ma obrzęk płuc,stan ciężki stabilny,leży na ojomie,proszę trzymajcie mocno bardzo się deenerwuje