reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emzilka 3 latka to juz spory.Moj maly dzieciuch jeszcze.Prosze bardzo oto moj Pierdzioch
photo 302 15-59-24.jpg
photo 43 14-31-44.jpg
photo 43 14-33-16.jpg

Załączniki

• photo 302 15-59-24.jpg
    photo 302 15-59-24.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 279
  • photo 43 14-31-44.jpg
    photo 43 14-31-44.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 281
  • photo 43 14-33-16.jpg
    photo 43 14-33-16.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 277
reklama
W naszej sypialni mieści się tylko 140 x 200 cm, wiesz jakie to dopiero maleństwo? :D Ale nie narzekam, lubię być blisko mojego M w nocy!
Matko ja to bym chciała takie na cały pokój. Z mężem lubię być blisko tylko na chwilę potem mi niewygodnie i lubię się rozwalić i on zresztą też [emoji1] tacy mało romantyczni chyba jesteśmy. Mój mąż jedynie co lubi to trzymać mnie za rękę w nocy. A mi palce dretwieja[emoji1] I jak tylko usnie to się wyrywam [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez musialam do tego dojrzec. Jak mialam te 20 lat to chcialam miec wesele na 400 osob, super-hiper dizajnerska suknie, wille z basenem, pierdyliard dolcow na koncie, jachty, odzutowce i zeby wszystkim szczena opadala na widok moich najmodniejsych stylizacji [emoji23] serio! Mialam tak wyprany mozg przez reklamy po tytulem "musisz to miec, bez tego Twoje zycie nie ma sensu!". Az mi ciezko teraz uwierzyc, jak bardzo skrzywiony obraz swiata mialam.

A teraz myslimy z K o slubie w 4 osoby :) my, moja mama jako swiadkowa i K tata jako swiadek, mam zaciesza jak uda mi sie cos ladnego kupic za male pieniadze i najbardziej to zalezy mi na tym aby starczalo no zycie i zeby wszyscy byli zdrowi. Wiecej mi nie trzeba :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja całe życie wlansie cieszyłam się z małych rzeczy do szczęścia mi wiele nie trzeba było. Nie potrzebowałam markowych ubran wypasionych gadżetów i zabawek. I tak mi zostało. Aż za bardzo. Mój mąż mówi że taka dziadowa jestem [emoji1]
A slub mieliśmy na 15 osób i było suuuper. Wynajelismy domek nad jeziorem i tam zrobiliśmy przyjęcie zamówiliśmy catering [emoji1] gdyby nie jazdy siostry męża to by było idealnie [emoji1]

Matko ja to bym chciała takie na cały pokój. Z mężem lubię być blisko tylko na chwilę potem mi niewygodnie i lubię się rozwalić i on zresztą też [emoji1] tacy mało romantyczni chyba jesteśmy. Mój mąż jedynie co lubi to trzymać mnie za rękę w nocy. A mi palce dretwieja[emoji1] I jak tylko usnie to się wyrywam [emoji1]

My zasypiamy "na łyżeczkę", a potem oboje na brzuch i tyłkami do siebie odwróceni :D Mój M to ma taki patent, że pół nocy prześpi na brzuchu i jakoś tak wywija rękę, że trzyma mnie za tyłek :p Nie wiem w czym mu to pomaga, ale robi to :p

@Lanvin lozko kontynentalne chce
emoji7.png
160cm szerokie, teraz mielismy 180 i to dla mnie za duzo no i przytlaczalo swoja wielkoscia mala sypialnie. Ja i tak spie tak, ze jakakolwiek czescia ciala musze dotykac K, take takie ogormne lozko w polowie jest u nas niezagospodarowane.

Teraz spimy w inny pokoju, na lozku 140cm i jest superowo ale jak dojdzie dzidzius to te 20cm dodatkowych cm sie przyda :)

W tym stylu
emoji173.png

1491388156-aaaaaa.jpeg

Mi też się marzy kontynentalne :) Zastanów się nad większym mimo wszystko, bo jak przyjdzie dziecko, to pewnie bedzie z Wami spało, może nie codziennie, ale często :) My mamy 160, młody od lat do nas w nocy przychodzi i się ciśniemy, zwłaszcza, że mały zajmuje połowę łóżka jak śpi...
Ja tez musialam do tego dojrzec. Jak mialam te 20 lat to chcialam miec wesele na 400 osob, super-hiper dizajnerska suknie, wille z basenem, pierdyliard dolcow na koncie, jachty, odzutowce i zeby wszystkim szczena opadala na widok moich najmodniejsych stylizacji [emoji23] serio! Mialam tak wyprany mozg przez reklamy po tytulem "musisz to miec, bez tego Twoje zycie nie ma sensu!". Az mi ciezko teraz uwierzyc, jak bardzo skrzywiony obraz swiata mialam.

A teraz myslimy z K o slubie w 4 osoby :) my, moja mama jako swiadkowa i K tata jako swiadek, mam zaciesza jak uda mi sie cos ladnego kupic za male pieniadze i najbardziej to zalezy mi na tym aby starczalo no zycie i zeby wszyscy byli zdrowi. Wiecej mi nie trzeba :)

Powiem Ci, że co do ślubu, to mam podobnie. Co prawda ślubu nie bierzemy póki co, bo nie jesteśmy zaręczeni nawet, ale ja bym chyba wolała pójść do urzędu, zrobić małe przyjęcie - obiad i deser i tyle, nie potrzebuję nic więcej, nawet szkoda mi pieniędzy...

Emzilka 3 latka to juz spory.Moj maly dzieciuch jeszcze.Prosze bardzo oto moj PierdziochZobacz załącznik 801524Zobacz załącznik 801525Zobacz załącznik 801526

Ale maleństwo cudne :)

@gabrika, my też zawsze na łyżeczkę :) Zazwyczaj M mnie obejmuje i albo tak zasnę, a jak nie mogę zasnąć to się zamieniamy rolami i wtedy 3 sekundy i śpię :p

A ja całe życie wlansie cieszyłam się z małych rzeczy do szczęścia mi wiele nie trzeba było. Nie potrzebowałam markowych ubran wypasionych gadżetów i zabawek. I tak mi zostało. Aż za bardzo. Mój mąż mówi że taka dziadowa jestem [emoji1]
A slub mieliśmy na 15 osób i było suuuper. Wynajelismy domek nad jeziorem i tam zrobiliśmy przyjęcie zamówiliśmy catering [emoji1] gdyby nie jazdy siostry męża to by było idealnie [emoji1]

A co to za "jazda" siostry?

reklama
Co to za wariatki?[emoji848]
Ja lubie wtorki, oglądam agenta gwiazdy i wojewódzkiego zaraz po.

StorAniu, ja chyba nie pomogę, nie chce w ciemno doradzać.

W ogole to dziendobry wam i miłego dnia[emoji254][emoji254][emoji254]

RHOBH tak mnie wciągały hahaha

Do góry