Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko ja to bym chciała takie na cały pokój. Z mężem lubię być blisko tylko na chwilę potem mi niewygodnie i lubię się rozwalić i on zresztą też [emoji1] tacy mało romantyczni chyba jesteśmy. Mój mąż jedynie co lubi to trzymać mnie za rękę w nocy. A mi palce dretwieja[emoji1] I jak tylko usnie to się wyrywam [emoji1]W naszej sypialni mieści się tylko 140 x 200 cm, wiesz jakie to dopiero maleństwo? Ale nie narzekam, lubię być blisko mojego M w nocy!
AAAAAAAAAAA jaki maluch słodki superEmzilka 3 latka to juz spory.Moj maly dzieciuch jeszcze.Prosze bardzo oto moj PierdziochZobacz załącznik 801524Zobacz załącznik 801525Zobacz załącznik 801526
Emzilka 3 latka to juz spory.Moj maly dzieciuch jeszcze.Prosze bardzo oto moj PierdziochZobacz załącznik 801524Zobacz załącznik 801525Zobacz załącznik 801526
A ja całe życie wlansie cieszyłam się z małych rzeczy do szczęścia mi wiele nie trzeba było. Nie potrzebowałam markowych ubran wypasionych gadżetów i zabawek. I tak mi zostało. Aż za bardzo. Mój mąż mówi że taka dziadowa jestem [emoji1]Ja tez musialam do tego dojrzec. Jak mialam te 20 lat to chcialam miec wesele na 400 osob, super-hiper dizajnerska suknie, wille z basenem, pierdyliard dolcow na koncie, jachty, odzutowce i zeby wszystkim szczena opadala na widok moich najmodniejsych stylizacji [emoji23] serio! Mialam tak wyprany mozg przez reklamy po tytulem "musisz to miec, bez tego Twoje zycie nie ma sensu!". Az mi ciezko teraz uwierzyc, jak bardzo skrzywiony obraz swiata mialam.
A teraz myslimy z K o slubie w 4 osoby my, moja mama jako swiadkowa i K tata jako swiadek, mam zaciesza jak uda mi sie cos ladnego kupic za male pieniadze i najbardziej to zalezy mi na tym aby starczalo no zycie i zeby wszyscy byli zdrowi. Wiecej mi nie trzeba
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Matko ja to bym chciała takie na cały pokój. Z mężem lubię być blisko tylko na chwilę potem mi niewygodnie i lubię się rozwalić i on zresztą też [emoji1] tacy mało romantyczni chyba jesteśmy. Mój mąż jedynie co lubi to trzymać mnie za rękę w nocy. A mi palce dretwieja[emoji1] I jak tylko usnie to się wyrywam [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@Lanvin lozko kontynentalne chce160cm szerokie, teraz mielismy 180 i to dla mnie za duzo no i przytlaczalo swoja wielkoscia mala sypialnie. Ja i tak spie tak, ze jakakolwiek czescia ciala musze dotykac K, take takie ogormne lozko w polowie jest u nas niezagospodarowane.
Teraz spimy w inny pokoju, na lozku 140cm i jest superowo ale jak dojdzie dzidzius to te 20cm dodatkowych cm sie przyda
W tym stylu
Ja tez musialam do tego dojrzec. Jak mialam te 20 lat to chcialam miec wesele na 400 osob, super-hiper dizajnerska suknie, wille z basenem, pierdyliard dolcow na koncie, jachty, odzutowce i zeby wszystkim szczena opadala na widok moich najmodniejsych stylizacji [emoji23] serio! Mialam tak wyprany mozg przez reklamy po tytulem "musisz to miec, bez tego Twoje zycie nie ma sensu!". Az mi ciezko teraz uwierzyc, jak bardzo skrzywiony obraz swiata mialam.
A teraz myslimy z K o slubie w 4 osoby my, moja mama jako swiadkowa i K tata jako swiadek, mam zaciesza jak uda mi sie cos ladnego kupic za male pieniadze i najbardziej to zalezy mi na tym aby starczalo no zycie i zeby wszyscy byli zdrowi. Wiecej mi nie trzeba
Emzilka 3 latka to juz spory.Moj maly dzieciuch jeszcze.Prosze bardzo oto moj PierdziochZobacz załącznik 801524Zobacz załącznik 801525Zobacz załącznik 801526
A ja całe życie wlansie cieszyłam się z małych rzeczy do szczęścia mi wiele nie trzeba było. Nie potrzebowałam markowych ubran wypasionych gadżetów i zabawek. I tak mi zostało. Aż za bardzo. Mój mąż mówi że taka dziadowa jestem [emoji1]
A slub mieliśmy na 15 osób i było suuuper. Wynajelismy domek nad jeziorem i tam zrobiliśmy przyjęcie zamówiliśmy catering [emoji1] gdyby nie jazdy siostry męża to by było idealnie [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Co to za wariatki?[emoji848]
Ja lubie wtorki, oglądam agenta gwiazdy i wojewódzkiego zaraz po.
StorAniu, ja chyba nie pomogę, nie chce w ciemno doradzać.
W ogole to dziendobry wam i miłego dnia[emoji254][emoji254][emoji254]