reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No powiem Ci, że masakra jakaś z tymi testami :( jajniki wczoraj i przedwczoraj bolały jak diabli. Przy [emoji173] myślałam, że w środku mi się wgniotą pod żebra ;) a sprzęt przeciętny, więc zagrożenia nie było :D śluzu meeega dużo, a testy owulacyjne negatyw :(
Aniu ja kupiłam na Allegro.. miały byc różowe a przyszedł ten niebieski szajs.. w 11 i 12 dniu miałam słabe kreski a od 13 juz biało! W 12 dc bolały jajniki wiec owu była! Sprawdziłam w 14 dc rano temperaturę i było 36,9 także raczej na pewno miałam owulacje.. te paski są do d*py !!!

Kreseczka ciemnieje, gratuluje !! [emoji6]

Hej dziewczyny [emoji6] dziś mam urlop ale zaraz lecę zaprowadzić syna do przedszkola a potem ogarnę trochę mieszkanko.. miłego dnia [emoji11]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@M2b @Emsi* paski mam niebieskie, kupiłam w aptece pakowane po 30 sztuk.
Zobacz załącznik 801360
@Docia1975 @Spark jak myślicie, od wieczora zacząć brać duphaston? Chyba i tak po ptokach :(
Zobacz załącznik 801361

No powiem Ci, że masakra jakaś z tymi testami :( jajniki wczoraj i przedwczoraj bolały jak diabli. Przy [emoji173] myślałam, że w środku mi się wgniotą pod żebra ;) a sprzęt przeciętny, więc zagrożenia nie było :D śluzu meeega dużo, a testy owulacyjne negatyw :(

Aniu wydaje mi się , ze owu była (choć nie jestem ekspertem od temperatur). Jeszcze dwie tempki w gorze i będziesz miała pewność.
A testy tylko z rossmanna. Jeśli masz słabe stężenie lh w moczu to najlepiej facelle, są bardzo czule.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi u mnie roznie.. raz pozytywnie nastawiona a pozniej zas boje sie jak szlag powtorki:( Za tydz.bede wiedziała w ktora stronę...

Oczekiwanie i jak dzisiejsza temp?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak patrzę na ten twój wykres i 2 tak mi na owu wygląda. Może przez niski progesteron temperatura nie urosła powyżej kreski?

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry