reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia te testy podobno jeszcze gorsze od tych niebieskich z allegro, także ja bym się nimi za bardzo nie sugerowała [emoji1]

@marc łomatko, jednak się rozpędzila... Oby migiem przeleciala [emoji1]

U mnie cisza... [emoji15] [emoji36]

reklama
Oto i one - od razu mówię ja kocham testy :-p
Na górze są z rossmanna (strumieniowe) robione razem z jednych próbek z tymi z allegro (niebieskie cienkie), na samym dole grubsze niebieskie to z domowego labolatorium. No a dzisiejszy test dla fanu żeby zgłupieć na kilka dni ;-)

Załączniki

• 20170404_082509_HDR-1-1.jpg
    20170404_082509_HDR-1-1.jpg
    543,8 KB · Wyświetleń: 82
  • 20170404_082509_HDR-1-2.jpg
    20170404_082509_HDR-1-2.jpg
    499,4 KB · Wyświetleń: 81
@StorAnia te testy podobno jeszcze gorsze od tych niebieskich z allegro, także ja bym się nimi za bardzo nie sugerowała [emoji1]

@marc łomatko, jednak się rozpędzila... Oby migiem przeleciala [emoji1]

U mnie cisza... [emoji15] [emoji36]

Dalej nic? A który to dzień cyklu? Kochana jak przyjdzie @ ( czego Ci nie życzę ) to od następnego cyklu mierz temperaturę !! [emoji6]

ja miałam takie ambitne plany sprzątania[emoji849] a nadal siedzę na tyłku i pije inkę [emoji23] dajcie mi kopa żebym się w końcu ruszyła [emoji53][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia wstrzymaj się dupkiem jeszcze ze 2 dni! U mnie owu też była w 20dc, możliwe, że u Cb dzisiaj, ale trzeba zaobserwować jeszcze chwilę co się będzie działo! :)

reklama
Do góry