Ja myślę, że marc chodziło o osoby, które jak tylko zaszły w ciążę przestały się odzywać wcale, chociaż twierdzily, że będzie inaczej
też uważam, że to trochę przykre, bo jesteśmy tutaj w większości miesiącami, niektóre latami. Wspieramy się i nagle przestajesz istnieć. Ja rozumiem, że można nie mieć czasu, że wątek ciążowy może być ważniejszy - to zrozumiałe
ale odezwać się dwa razy w tygodniu to chyba nie problem
Jak dla mnie to mógl to być skok, pytanie jak dzisiaj temperatura skoczyła. Owu jest PRZED skokiem, a nie po skoku.
Ja bym poczekała, po co blokować??
Wydaje mi się, że jeszcze nie. Ja też miałam taki skok, 3 dni z rzędu, a owu jednak nie było.
No nie....
[emoji8]
Oczekiwanie nie miała owu....
My zamówiliśmy dwie szafy od stolarza, a do pokoju małego bierzemy Paxa, takiego jak niżej.
A co do sterydów, to dobrze, że nie zaszkodzą
a nuż się uda? Ale Wy chyba mieliście 5 dni przerwy przed owu??
Mów tak więcej [emoji7][emoji3]
To tak jak czasem dziewczyny piszą, że ciężko im się wkręcić tu, bo mamy już taką zwartą ekipę. Dzień bez Was dniem straconym [emoji173]
Teraz to dużo się udzielasz, lubię to [emoji3] dobrze, że do Ciebie na fb napisałam [emoji3] szkoda, że w takim momencie, nie wiedziałam....Ale przynajmniej do nas wróciłaś [emoji8]
Trzymam kciuki, będzie dobrze z lozyskiem i dzidziusiem [emoji8]
Ej, ale tak jest [emoji3] niby wiem jak macie na imię, ale nawet na fb piszemy do siebie po nickach [emoji3]
Pięknie rośnie, owu mogła być w niedzielę
Słabe masz te testy....kup Facelle, albo domowe laboratorium
skoro testy nic nie pokazują, a temperatura już tak...
Popieram
Krwawka leci w kulki...
U mnie tak samo
najchętniej zawinelabym się z pracy i poszłabym na fitness [emoji12]
Robisz testy o 3 w nocy? Nieźle [emoji3] to pokazuje jak ciulowe są te paskowe z Allegro
Etam kop, odpoczywaj póki możesz [emoji3] z drugiej strony ja jak jestem w domu i odwożę małego, to z rozpędu od razu jadę na zakupy, potem sprzątam chatę i mam spokój
Jest dobrze
jak długo trwa u Ciebie faza lutealna??